Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βίντεο – σοκ: Καρέ – καρέ η αδιανόητη επίθεση στον σκύλο στη Νίκαια – Οι μαρτυρίες για τη φρίκη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Διαστάσεις παίρνει το τραγικό περιστατικό κακοποίησης σκύλου που σημειώθηκε στη Νίκαια.

Η κλινική εικόνα του άτυχου σκύλου που σφαγιάστηκε από καθηγητή στη Νίκαια είναι σταθερή με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για κρίσιμο 24ωρο.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Πλημελειοδικείο η κακοποίηση του ζώου από τους δύο άνδρες, τον καθηγητή και έναν ηλικιωμένο γείτονα.

Ενδεικτικό της φρικαλεότητας είναι το βίντεο από το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τι επέβαλαν οι άνθρωποι στο δύστυχο ζώο. Ο ένας το μαχαίρωνε και ο άλλος κρατώντάς το του χτυπούσε το κεφάλι, ενώ εκείνο υπόμενε τα μαρτύρια του.

Στη Νίκαια, αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι καθηγητής μαχαίρωνε στη μέση του δρόμου με μανία ένα σκυλάκι. Ο δράστης έχει συλληφθεί. Το σκυλάκι αν και έχασε πολύ αίμα, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυρες, καθηγητής μαχαίρωνε στη μέση του δρόμου και με μανία έναν λευκό σκύλο.

Ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωνε το άτυχο ζώο με τέτοιο μένος που τρύπησε τον πνεύμονα του σκύλου. Ο σκύλος ήταν ημιλιπόθυμος γιατί είχε χάσει πάρα πολύ αίμα, ωστόσο, ο δράστης δεν σταματούσε.

Το σκυλί μεταφέρθηκε στον περιβαλλοντικό σύνδεσμο δήμου Αθήνας – Πειραιά, όπου χειρουργήθηκε και πλέον αναρρώνει.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για τη βάναυση επίθεση του ζώου, με πολλούς συμπολίτες μας να θέλουν να το υιοθετήσουν.

Το βλέμμα του αλλά και το πώς δέχεται την φροντίδα των θεραπόντων ιατρών και νοσηλευτών αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το μεγαλείο της ψυχής των ζώων ακόμη κι αν έχουν ζήσει τόσο πόνο και οδύνη όπως ο σκυλάκος της Νίκαιας. Τα ζώα πονούν, φοβούνται, νοιώθουν και αγωνιούν όπως εμείς.

 

 

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ

Efi Nika