Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Βγήκε να πει τα κάλαντα και τώρα παλεύει για τη ζωή του: Τραγικά νέα για 14χρονο, χρονιάρες μέρες – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας 14χρονος στην Άρτα, βγήκε να πει τα κάλαντα με τους φίλους του και κατέρρευσε, σήμερα, Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, ο έφηβος ξεκίνησε από το σπίτι του, για να πει τα κάλαντα με φίλους, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγα δευτερόλεπτα μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Ο ανήλικος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων “Χατζηκώστα” και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, οι γιατροί έδωσαν εντολή να γίνει αεροδιακομιδή στην Αθήνα, προκειμένου να τον παρακολουθήσει το έμπειρο ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Παίδων, που διαθέτουν καλύτερο εξοπλισμό.

Ο μαθητής δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, με τους γονείς του να βρίσκονται στο πλευρό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο νοσοκομείο “Χατζηκώστα” αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς, πριν διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Το μεσημέρι, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας, έφτασε το ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, όπου αεροσκάφος του ΕΚΑΒ περίμενε να παραλάβει τον 14χρονο, προκειμένου να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο Παίδων, στην Αθήνα.

Ο 14χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες, ώστε να ανταποκριθεί ο οργανισμός του παιδιού στην αγωγή των γιατρών και να συνέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Κρίσιμη η κατάσταση του 14χρονου

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε σταθερή κατάσταση, αλλά, η εγκεφαλική αιμορραγία πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Βάσει του σχεδιασμού των γιατρών, ο ανήλικος θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργείο -με την επέμβαση να εκτιμάται ότι μπορεί να διαρκέσει έως και επτά ώρες- και στη συνέχεια θα παραμείνει στη ΜΕΘ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika

Για να αγαπηθείς, πρέπει πρώτα να σε αγαπήσεις

Efi Nika

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 49χρονη βγήκε στο μπαλκόνι και έκανε βουτιά στο κενό από το 5ο όροφο, σοκ στη γειτονιά

Efi Nika