Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Του βγήκαν… ξινά τα γενέθλια: Γιόρτασε σε πιτσαρία τα 40α του χρόνια & όταν είδε την απόδειξη «έμεινε» κάγκελο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία πιτσαρία στην Ιταλία, χρέωσε με 15 ευρώ τον πελάτη, για να κόψει την τούρτα και να τη σερβίρει στους εννέα καλεσμένους του.

Ειδικότερα, ο Fabio Bregolato πήγε πρόσφατα σε μια πιτσαρία στο Pino Torinese, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του με αγαπημένα του πρόσωπα.

Επειδή η επιχείρηση δεν σερβίρει επιδόρπια, η παρέα αποφάσισε να φέρει το δικό της και σοκαρίστηκαν όταν έλαβαν την απόδειξη και είδαν τη χρέωση για την κοπή της τούρτας.

Ο πελάτης υποστηρίζει ότι ενημέρωσε την πιτσαρία

Ο άνδρας που είχε τα γενέθλιά του, ανάρτησε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία της απόδειξης και έγραψε «ήμασταν 10 άτομα, εξαιρετική η πίτσα και η εξυπηρέτηση ήταν καλή, αλλά… 15 ευρώ για να κόψουν μία τούρτα που φέραμε μόνοι μας ήταν ένα ατόπημα».

Η απόδειξη δείχνει τις χρεώσεις για τις πίτσες, τα ορεκτικά και τα ποτά που παρήγγειλαν, με τη χρέωση για το κόψιμο της τούρτας να είναι στο τέλος.

«Θα μπορούσαν να το αφήσουν να περάσει. Στα 40 μου χρόνια δεν έχω συναντήσει ποτέ μέρος που να χρεώνει επιπλέον για την κοπή μιας τούρτας», επεσήμανε ο Bregolato και πρόσθεσε «η πιτσαρία δεν μπορούσε να φτιάξει επιδόρπιο, αλλά είπαν πως μπορούσαμε να φέρουμε απ’ έξω τη δική μας τούρτα».


;

Η απάντηση της πιτσαρίας

Όπως υπογράμμισαν οι υπεύθυνοι της πιτσαρίας: «Το σημειώσαμε δεόντως στην απόδειξη και πληρώνουμε τους φόρους μας. Είναι μια υπηρεσία, και ως εκ τούτου έχει ένα κόστος».

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε τον ισχυρισμό του Bregolato ότι τους ενημέρωσε από πριν για την τούρτα, σημειώνοντας «όταν έφτασε, μας έδειξε την τούρτα και είπε “θα το φροντίσετε;”. Τίποτα άλλο. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε αυτή την υπηρεσία, ειδικά επειδή κινδυνεύουμε να εξυπηρετήσουμε κάτι που δεν φτιάξαμε μόνοι μας», καθώς ειδικεύονται σε «προϊόντα για άτομα με κοιλιοκάκη και δυσανεξίες».

Το εστιατόριο σημείωσε, επίσης, ότι η τούρτα ήταν «μικροσκοπική» και χρειάστηκε επιπλέον προσπάθεια για να κοπεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει το τραπέζι των 10 ατόμων. «Η σερβιτόρα πήγε την τούρτα στην κουζίνα και, με προσπάθεια, έκοψε 10 φέτες.

Τις τακτοποίησε στο πιάτο πολύ προσεκτικά για να κάνει καλή εντύπωση στον πελάτη παρά τις μικρές μερίδες. Εν ολίγοις, για να κόψει, να τακτοποιήσει και να σερβίρει στο τραπέζι πέρασαν 25 λεπτά, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν μπορούσα να τη βάλω να κάνει τίποτα άλλο», τόνισε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πελάτης υφίσταται μια απροσδόκητη χρέωση, καθώς το καλοκαίρι, μια οικογένεια σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι χρεώθηκαν 20 ευρώ για να της κόψουν την τούρτα της σε 20 κομμάτια, ενώ μια γυναίκα εξεπλάγη όταν της είπαν ότι έπρεπε να πληρώσει 2 ευρώ σε ένα εστιατόριο επειδή της έκοψαν το σάντουιτς στη μέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika