Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βασίλης Λυριτζής: Από τι είδους καρκίνο πέθανε – Η συγκινητική περιγραφή του Δημήτρη Καμπουράκη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Βασίλης Λυριτζής: Από τι είδους καρκίνο πέθανε – Η συγκινητική περιγραφή του Δημήτρη Καμπουράκη

Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, σε ηλικία 62 ετών. Ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε τον τελευταίο καιρό μαζί του εκπομπή στο ραδιόφωνο και η περιγραφή του για την κατάσταση υγείας του συναδέλφου του συγκινεί.

Το είδος του καρκίνου που είχε ο Βασίλης Λυριτζής το αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμπουράκης ο οποίος έκανε τον τελευταίο καιρό εκπομπή μαζί του στο ραδιόφωνο. Και είπε ότι τον τελευταίο μήνα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με ραγδαίους ρυθμούς για να καταλήξει τα ξημερώματα της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας»,

Ο Καμπουράκης μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον Σκάι» είπε ότι ο Βασίλης Λυριτζής ένιωσε ένα πρωί στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου έντονο πονοκέφαλο και δυσκολία στην ομιλία. Ολοι πίστεψαν ότι πέρασε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Αλλά από τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον εγκέφαλο. Ο Βασίλης Λυριτζής το έμαθε, αλλά αφότου του πέρασαν τα δύσκολα συμπτώματα, επέλεξε να επιστρέψει στην δουλειά του. Όμως, η κατάστασή του επό εκείνη την στιγμή και μετά επιδεινώθηκε ραγδαία. Μέσα σε μία εβδομάδα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του. Οι επακόλουθες εξετάσεις που του έγιναν, έδειξαν ότι υπήρχαν ακόμα τρία ογκίδια στον εγκέφαλό του.

Παρά το γεγονός ότι πάλεψε με γενναιότητα, το είδος του καρκίνου και το σημείο που βρισκόταν δεν άφηναν περιθώρια για να νικήσει την ασθένεια.

πηγή : dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika

Θα “κάτσουμε” πολλές μέρες: Όλες οι Αργίες μετά το Πάσχα και το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο…

newsitamea