Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Βασίλης Λυριτζής: Πότε έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο – «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας» έλεγε λίγο πριν

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Βασίλης Λυριτζής: Πότε έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο – «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας» έλεγε λίγο πριν

Ο Βασίλης Λυριτζής «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Απριλίου, ”νικημένος” από τον καρκίνο. Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ήταν σύντομη ωστόσο, το ήθος του και η δουλεία του ήταν τα στοιχεία που το έκαναν να ξεχωρίζει.

«Όταν φύγω, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη Φλόγα (σ.σ. Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες)» ήταν η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Λυριτζή, σύμφωνα με το περιοδικό People, όπως και έγινε.

Ο Βασίλης Λυριτζής έμαθε για τον καρκίνο, περίπου στα τέλη Νοεμβρίου, και συνέχισε να κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real. Ο δημοσιογράφος αποχώρησε όταν είχε σχεδόν αλλοιωθεί η φωνή του.

«Τι γίνεται, ρε σύντροφε, με τον βήχα και τη φωνή; Είσαι καλύτερα;» του έστελναν μηνύματα οι συνάδελφοι στο ραδιόφωνο και ο ίδιος απαντούσε: «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας, θα επανέλθω».

Η τελευταία επιθυμία του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, λίγο πριν χάσει τη μάχη με τη ζωή

Ο Βασίλης Λυριζτής όταν έμαθε για τον καρκίνο στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, συνέχισε να κάνει εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ενώ αποχώρησε αξιοπρεπώς, όταν σχεδόν είχε αλλοιωθεί η φωνή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό People ο δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί στην γυναίκα του Ελένη, την τελευταία του επιθυμία. Όσο κι αν το πάλεψε γενναία αυτούς τους τρεις μήνες, φαίνεται πως κάπου βαθιά μέσα του ήξερε ότι θα νικηθεί.

«Όταν φύγω, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη Φλόγα» είχε πει τότε στη σύζυγό του ο Βασίλης Λυριτζής, αναφερόμενος στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

Ήταν η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Λυριτζή, η οποία και έγινε πραγματικότητα.

Τελικά, ο Βασίλης Λυριτζής έδωσε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο και «έφυγε» από τη ζωή τη δεύτερη ημέρα του Απριλίου.

 

πηγή : dikaiologitika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika