Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Βάλε και εσύ τα γυαλιά της διαφορετικότητας, ξεκίνα να βλέπεις, γιατί «Είμαστε όλοι πολίτες».-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1412780429238screencapture

Βάλε και εσύ τα γυαλιά της διαφορετικότητας, ξεκίνα να βλέπεις, γιατί «Είμαστε όλοι πολίτες».-ΒΙΝΤΕΟ

Πως θα ήταν η ζωή σου αν φορούσες τα γυαλιά της διαφορετικότητας; Μήπως τελικά δε βλέπουμε ότι δε μας αρέσει; Είναι άραγε πρόβλημα όρασης ή επιλογής; Καιρός λοιπόν να σταματήσεις τις διακρίσεις και να ξεκινήσεις να βλέπεις τα πάντα και τους πάντες γύρω σου!Ένα βίντεο που μιλά για εμάς τους ¨τυφλούς¨ που έχουμε την τύχη να βλέπουμε, ότι θέλουμε όμως!

Τολμήστε και εσείς να δείτε και να δράσετε, για μια καλύτερη ζωή, γιατί είμαστε όλοι πολίτες! Το μήνυμα του Προγράμματος ¨είμαστε όλοι πολίτες¨ έχει ως σκοπό να αφυπνίσει την κοινωνία μας, στο διαφορετικό. Είτε αυτό λέγεται αναπηρία, είτε είναι το διαφορετικό χρώμα, ο διαφορετικός σεξουαλικός προσανατολισμός και για όσους έμαθαν να ζουν ¨αλλιώς¨. Το βίντεο παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά στο κοινό, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ιδρύματος Μποδοσάκη, για την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών.

gal1211412678392

Το Ίδρυμα Μποδοσάκη είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς κοινωφελείς οργανισμούς στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1973 από τον Πρόδρομο Μποδοσάκη – Αθανασιάδη, ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει την περιουσία του για την ενίσχυση και προώθηση της εκπαίδευσης, , της υγείας, και της προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, το Ίδρυμα υποστηρίζει ΜΚΟ που εργάζονται με κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Το Ίδρυμα Μποδοσάκη έχει βαθιά γνώση του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού τομέα στην Ελλάδα και από τη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι σήμερα έχει διαχειριστεί περισσότερα από €400 εκατομμύρια, που έχουν δαπανηθεί δίνοντας έμφαση στη μείωση της ανισότητας των ευκαιριών, στην εκπαίδευση των νέων, στη βελτίωση ιατρικών και ερευνητικών υποδομών και στην προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος.

[youtube id=”IaW8e9uNDsM” width=”620″ height=”360″]

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: weareallcitizens.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Efi Nika

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika