Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τζέσυ Παπουτσή: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο!-«Αν θέλει ο Θεός θα γυρίσω ζωντανή»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

30

Τζέσυ Παπουτσή: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο!-«Αν θέλει ο Θεός θα γυρίσω ζωντανή»

 

Τον τρόπο με τον οποίο πήρε δύναμη για να «παλέψει» με τον καρκίνο εξομολογήθηκε η Τζέσυ Παπουτσή, περιγράφοντας στην εκπομπή «Μία» το πώς αντιμετώπισε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η ηθοποιός, πριν από περίπου τρία χρόνια, εντόπισε έναν όγκο στο κεφάλι της και χρειάστηκε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο. Έτσι, Έχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της ταξίδεψε στη Σκωτία και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο που ειδικεύεται σε σχετικές επεμβάσεις.

«Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα το σταυρό μου και είπα: “αν θες, Χριστέ μου να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δε θες…”. Κι έτσι, γύρισα και είμαι μια χαρά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτές είναι δοκιμασίες», ανέφερε η Τζέσυ Παπουτσή.

Επισημαίνοντας πως η πίστη στο Θεό, την οποία έχει από μικρή, της έδωσε κουράγιο, η ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν θέλησε να δώσει έκταση στις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μην στεναχωρεθεί ο κόσμος, αλλά και ότι πλέον βοηθά ακόμα περισσότερους ανθρώπους με ανάλογο πρόβλημα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δεν το ήξερε κανείς: Αυτή η Ελληνική φυλή είναι η κορυφαία στον κόσμο

Efi Nika

70χρονος βρήκε 1.900 ευρώ σε ΑΤΜ , έκανε το λάθος να τα πάρει και το μετάνιωσε πικρά όταν τον είδαν στη κάμερα

Efi Nika