Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία στην Αττική. Πέθανε μόνος και αβοήθητος

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

80416295

Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία στην Αττική. Πέθανε μόνος και αβοήθητος

Τραγική εξέλιξη: εντοπίστηκε από την ΕΜΑΚ πέντε ημέρες μετά την κακοκαιρία μέσα σε ρέμα. Ουδείς τον είχε αναζητήσει ως σήμερα το πρωί.

 

Μετά τον άνδρα στο Μενίδι που εγκλωβίστηκε με τη μητέρα του στο αυτοκίνητό του, έσωσε εκείνη αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον εαυτό του και τη νεαρή γυναίκα στο Καματερό, η σορός της οποίας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Φρεαττύδα, ακόμη ένας άνθρωπος ήρθε να προστεθεί τους νεκρούς από την κακοκαιρία που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα (Πέμπτη και Παρασκευή) την Αττική και ειδικά τα δυτικά της προάστια.

Στις παρυφές ρέματος του Κηφισιού στο Μενίδι, 100 μέτρα από τον κόμβο “Λαϊνόπουλου”, βρέθηκε το άψυχο σώμα ενός 61χρονου άνδρα, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού. Του τρίτου νεκρού της κακοκαιρίας στην Αττική.

Κανείς δεν ήξερε πως ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πλημμυρών στην Αττική. Μέχρι που η εν διαστάσει σύζυγός του ειδοποίησε την Αστυνομία το πρωί της Τρίτης. Ανησύχησε γιατί ο άνδρας δεν είχε εμφανιστεί για να πάρει το παιδί τους, το Σαββατοκύριακο όπως συνήθιζε ούτε και απαντούσε στα τηλεφωνήματά της. Είπε στην αστυνομία πως δεν του είχε μιλήσει από την περασμένη Πέμπτη. Ενημέρωσε για το που έμενε, που κινούνταν και τι αυτοκίνητο οδηγούσε, καθώς και τον αριθμό κυκλοφορίας του.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες, που δυστυχώς είχαν τραγική κατάληξη. Δυο ομάδες της ΕΜΑΚ βρήκαν το αυτοκίνητο στις παρυφές του ρέματος, στο ύψος της Χελιδονούς. Αρχικά, βρήκαν το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα και στη συνέχεια το άψυχο σώμα του. Τη σορό του βρήκε ο σκύλος μιας από τις ομάδες της ΕΜΑΚ που ερευνούσαν το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι μια 43χρονη και ένας 50χρονος έχασαν την ζωή τους τις προηγούμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Το άψυχο κορμί της γυναίκας εντόπισαν κάτοικοι στην περιοχή της Φρεαττύδας, στον Πειραιά, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στο Καματερό.

Ο 50χρονος άντρας, που μαζί με την 70χρονη μητέρα του είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο τους στην οδό Αριστοτέλους στις Αχαρνές και παρότι αμφότεροι απεγκλωβίστηκαν από περίοικους,  δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

www.antenna.gr

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Efi Nika