Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγωδία στον Βόλο: Πέρασε τον φίλο του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε – 32 ετών το θύμα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι δύο φίλοι στο Βόλο αποφάσισαν να πάνε για κυνήγι παρά την απαγόρευση λόγω κορονοϊού – Πώς έγινε το κακό.

Τραγική κατάληξη είχε η ιδέα δύο φίλων στον Βόλο να πάνε -παρά την απαγόρευση- για κυνήγι στην ευρύτερη δασική περιοχή των Μηλεών του Πηλίου. Λίγο μετά το μεσημέρι, ο ένας εκ της παρέας πυροβόλησε τον άλλο άνδρα, προφανώς επειδή νόμισε ότι εμφανίστηκε ως θήραμα κάποιο αγριογούρουνο.

Το θύμα που ήταν 32 ετών, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο του Βόλου δέχτηκε τα σκάγια στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότατα. Αν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα, ο τραυματίας κατέληξε καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος είχε κρυφτεί σε μεγάλους θάμνους και ο φίλος του νομίζοντας ότι κινείται κάποιο αγριογούρουνο πυροβόλησε προς το μέρος του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει, προφανώς άθελά του.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

Όπως μεταδίδει το volostoday, το θύμα είχε πάει για κυνήγι με δύο φίλους του. Εντρομοι οι δύο άνδρες που είδαν τον φίλο τους χτυπημένο και αιμόφυρτο προσέτρεξαν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα είδαν ασθενοφόρο που κινούνταν στη διαδρομή Ζαγορά – Τσαγκαράδα προκειμένου να παραλάβει ένα ασθενή με παθολογικό πρόβλημα, και το σταμάτησαν, καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία και άμεσα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του τραυματία, από το ΕΚΑΒ στήθηκε επιχείρηση ώστε Μονάδα με γιατρό να φύγει από το Νοσοκομείο Βόλου και να συναντηθεί στη διαδρομή με το ασθενοφόρο που έρχεται με τον τραυματία από τις Μηλιές, προκειμένου να τον παραλάβει. Τα δύο ασθενοφόρα συναντήθηκαν περίπου 6 χιλιόμετρα και επί τόπου έγιναν μεγάλες προσπάθειες από τα πληρώματα των δύο ασθενοφόρων και τον γιατρό και την παροχή βοήθειας και διάσωση του τραυματία, αλλά δυστυχώς ο άνδρας τελικά εξέπνευσε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν αντέχεται τέτοιος πόνος, «έφυγε» ο Γιάννης…: Νεκρός, 40 χρονών παλικάρι, μέσα σε μία στιγμή, θρηνεί όλο το νησί

newsitamea

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ

Efi Nika