Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα πέθανε στη ΜΕΘ από κορονοϊό και δίπλα ήταν διασωληνωμένος ο 37χρονος γιος της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία μητέρα 69 ετών έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, ενώ ο γιος της νοσηλεύεται σε διπλανή ΜΕΘ, διασωληνωμένος.

Μία τραγική ιστορία από το νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε ο Διευθυντής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείο, Νίκος Καπραβέλος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος, μία μητέρα 69 ετών έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, ενώ ο γιος της νοσηλεύεται σε διπλανή ΜΕΘ, διασωληνωμένος. “Χθες στη ΜΕΘ έχασα μια μητέρα 69 ετών μετά από μάχη 2-3 εβδομάδων και ο γιος της, 37 ετών είναι δίπλα, σε άλλη Μονάδα διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καπραβέλος τόνισε ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο κι επικίνδυνο σημείο, καθώς, όπως είπε, “αυτή τη στιγμή τα νούμερα στα νοσοκομεία είναι απαράδεκτα. Οι κλίνες ΜΕΘ είναι γεμάτες. Σήμερα ξεκινάμε μια ημέρα γενική εφημερίας με 130 ασθενείς στα τμήματα, πάνω από 40 διασωληνωμένους και 3 κρεβάτια ΜΕΘ ελεύθερα”

“Η τάση σταθεροποίησης είναι στον αριθμό διασωληνωμένων και των θανάτων. Αν κάποιος είναι ικανοποιημένος με 50-60 νεκρούς τη μέρα, με 3.000 νεκρούς τον Νοέμβριο, θα φτάσουμε στο τέλος της άνοιξης τους 10.000-15.000 νεκρούς“, υπογράμμισε ο ίδιος.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η μάνα του μικρού Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του: «Δε θέλω τα λεφτά τους, το παιδί μου θέλω πίσω» – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Ετοιμοθάνατη 36χρονη βρήκε δότη ήπατος τον σύντροφό της αλλά οι γιατροί της είπαν όχι – Το μοιραίο λάθος που έκανε – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δεν το ήξερε κανείς: Αυτή η Ελληνική φυλή είναι η κορυφαία στον κόσμο

Efi Nika