Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγωδία στη Σκύρο: 49χρονη πέθανε μπροστά στα μάτια των παιδιών και του συζύγου της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι διακοπές μιας οικογένειας στο νησί της Σκύρου κατέληξαν σε τραγωδία.

Οι διακοπές μιας οικογένειας στο νησί της Σκύρου κατέληξαν σε τραγωδία.

Μία 49χρονη δικηγόρος από την Αθήνα, η οποία είχε πάει στο νησί των Σποράδων με τον σύζυγο και τα παιδιά της, πέθανε μπροστά στα μάτια τους, ενώ έκαναν μπάνιο στη θάλασσα.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Η άτυχη δικηγόρος έχασε τις αισθήσεις της, ενώ έκανε μπάνιο στην παραλία “Πεύκος” της Σκύρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, πολίτες την έβγαλαν στην ακτή, προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ενώ ταυτόχρονα κλήθηκαν στο σημείο γιατροί του νησιού αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, όπου δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

“Πήγαμε για διακοπές στη Σκύρο την Κυριακή (19-07-2020) και μετά από δύο μέρες μας βρήκε αυτό… Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τον κόσμο που έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν…”, τόνισε στο EviaZoom ο σύζυγος της, μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Σημειώνεται πως η 49χρονη διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στο Χαλάνδρι.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ

Efi Nika