Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τραγωδία στα Γρεβενά: Πήγε να γεννήσει και πέθανε – Νεκρή ξαφνικά 39χρονη γυναίκα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Tραγωδία για μια 39χρονη γυναίκα από την Ινδία η οποία έχασε τη ζωή της λίγες στιγμές μετά την γέννηση των διδύμων της. Η 39χρονη παρουσίασε επιπλοκές στην γέννα και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

39χρονη Ινδή πέθανε λίγο αφότου γέννησε τα δίδυμά της

Η Ινδή η οποία και διέμενε στη Δεσκάτη Γρεβενών μεταφέρθηκε αρχικά στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να γεννήσει. Κατά τη διάρκεια του τοκετού όμως παρουσίασε επιπλοκές καθώς και ατονία μήτρας κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μεγάλης αιμορραγίας.

Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να διασωληνωθεί αλλά καθώς υπήρξε δυσκολία στην ανεύρεση κρεβατιού σε ΜΕΘ στο Μαμάτσειο και στο Μποσοσάκειο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην Θεσσαλονίκη, όπου και διασωληνώθηκε.

Τα δύο νεογέννητα παιδιά έχαιραν άκρας υγείας ωστόσο η μητέρα τους λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης

 

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε κρεβάτι ΜΕΘ, όμως η γυναίκα δεν τα κατάφερε

Ο σύζυγος της 39χρονης έχει καταθέσει ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά παντός υπευθύνου ενώ το δρόμο της δικαιοσύνης είναι αποφασισμένοι να πάρουν και άλλοι στενοί συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Efi Nika