Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Μαλεσίνα: Ενδέκατος νεκρός σε μόλις 18 ημέρες – Τι συμβαίνει στην περιοχή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σήμερα, κατέληξε ακόμα ένας ηλικιωμένος άνδρας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη Μαλεσίνα σε 11, μέσα σε μόλις 18 ημέρες.

Η περιοχή της Μαλεσίνας εξακολουθεί να πληρώνει βαρύ τίμημα από το χτύπημα του κορονοϊού.

Σήμερα, κατέληξε ακόμα ένας ηλικιωμένος άνδρας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην περιοχή σε 11, μέσα σε μόλις 18 ημέρες.

Ανάμεσα στους εκείνους που έφυγαν από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορονοϊό, ήταν, μάλιστα, και δύο νέοι άνθρωποι ένας 38χρονος και ένας 43χρονος.

Πώς έφτασε η Μαλεσίνα να μετρά 11 νεκρούς σε 18 ημέρες

Η Μαλεσίνα βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό ήδη από τις 28/2, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά να έχει επιβάλλει 24ωρο αποκλεισμό της περιοχής λόγω υψηλού αριθμού κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι κάτοικοι, αλλά και ο Μητροπολίτης Λαμίας Συμεών, αίτια του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου αποτέλεσαν τόσο η τέλεση ενός γάμου με 30 καλεσμένους εντός της εκκλησίας και περί τους 200 εκτός, αλλά και το γεγονός ότι υπήρχε γενικότερη χαλάρωση των μέτρων με ενδεικτικό αυτού ότι πλήθος κόσμου συνωστίζοταν στα καφενεία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στις 3 Μαρτίου η περιοχή θρηνεί τον πρώτο νεκρό από κορονοϊό. Επρόκειτο για έναν άνδρα ηλικίας 84 ετών. Στους 50 υπολογίζονται οι ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονται.

Το κλίμα στην περιοχή είναι ιδιαιτέρως βαρύ με τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζακεντέ, να δηλώνει χαρακτηριστικά πως η Μαλεσίνα πλήρωσε πολύ βαρύ τίμημα από την εξάπλωση της ασθένειας.

Ταυτόχρονα κάτοικοι τονίζουν πως η κατάσταση στην περιοχή είναι πολύ δύσκολη με πολύ κόσμο να νοσεί και τους πολίτες να βρίσκονται σε καθεστώς φόβου, θλίψης και πανικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika

Θα “κάτσουμε” πολλές μέρες: Όλες οι Αργίες μετά το Πάσχα και το πρώτο καλοκαιρινό τριήμερο…

newsitamea

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika