Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τραγική Ειρωνία! Θυμάστε τη Μανούλα που Πάλευε ασταμάτητα 3 χρόνια να μείνει Έγκυος; Δείτε ΤΙ έπαθε…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Μια γυναίκα που έμαθε ότι είχε μήνες ζωής μετά τη γέννηση του γιου της, που χρειάστηκε 3 χρόνια για να τον συλλάβει, υπέκυψε από την επιθετική μορφή καρκίνου, αφήνοντας πίσω το γιο και τον άντρα της.

Η Rebecca Hyndman, από τη Νέα Ζηλανδία, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το πρωί της Τετάρτης, “έφυγε” ήρεμα έχοντας δίπλα της το σύζυγό της Jeff, και αφού γέννησε πριν 6 μήνες το γιο τους Ben.

Είχε στηθεί και σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τη στήριξη της οικογένειάς της, όταν θα πέθαινε. Το τραγικό νέο του θανάτου της γνωστοποιήθηκε στους εκατοντάδες ακόλουθους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

1

Η Rebecca πάντα ήθελε να γίνει μητέρα και ξεπέρασε πολλά εμπόδια μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά το γιο της Ben τον περασμένο Νοέμβριο.

Η αποφασιστική μητέρα είχε δύο αποβολές πριν υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας και να μείνει έγκυος με τον Ben.

Σύντομα μετά τη γέννησή του άρχισε να υποφέρει από ναυτίες και διάρροιες και παρατήρησε ένα εξόγκωμα στο στομάχι της.

2

3

4

Η διάγνωσή ήταν όγκος στη πεπτική οδό, η τρίτη πιο κοινή μορφή καρκίνου στο κόσμο. Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι είχε μόλις μερικούς μήνες ζωής. “Ξεκίνησα να αντιμετωπίζω τη θνησιμότητά μου και όσα θα άφηνα πίσω. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι,” είχε δηλώσει στο Woman’s Day.

Η Rebecca πάλεψε με τη χημειοθεραπεία και ξεπέρασε επιπλοκές που εμφανίστηκαν στη πορεία, αλλά αυτό που την απασχολούσε είναι πως θα ήταν ο άντρας της και ο γιος της μετά το θάνατό της.

Οι φίλοι της δεν την άφηναν να δεχτεί όλο το βάρος μόνη της και αποφάσισαν να στήσουν μια σελίδα για δωρεές που θα στήριζε οικονομικά την οικογένεια.

5

Εκατοντάδες γενναιόδωροι χρήστες έκαναν δωρεές που έφτασαν το ποσό των 113.412 δολαρίων. Στη συνέχεια έγραψε αρκετά γράμματα απευθυνόμενη προς τον Ben που θα τα ανοίξει σε σημαντικά στάδια της ζωής του, παρά την απώλειά της.

“Θα του γράψω να λέει πάντα παρακαλώ και ευχαριστώ και να υπερασπίζεται τους άλλους, και ελπίζω να μοιάσει στον πατέρα του,” είχε δηλώσει στο Woman’s Day.

“Ελπίζω να γίνει ευγενικό άτομο που σέβεται τους άλλους. Δε με νοιάζει τι δουλειά θα κάνει, αρκεί να είναι καλός άνθρωπος.”

6

7

 

Η οικογένειά της συνεχώς δέχεται θερμά συλλυπητήρια και πόσο πολύ εκτιμούσαν ως άτομο την Rebecca. Μοιραστείτε την ιστορία της με τους φίλους σας. 

 

dailymail.co.uk,http://fanpage.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika