Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τους αξίζουν συγχαρητήρια: Ζεστό σπιτάκι για έναν αδέσποτο σκύλο έφτιαξε το κατάστημα Leroy Merlin στη Λάρισα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία πολύ όμορφη κίνηση έκανε το κατάστημα επίπλων, Leroy Merlin, το οποίο έχτισε σπιτάκι για έναν αδέσποτο σκύλο της περιοχής.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες καταστημάτων δεν θέλουν τα αδέσποτα ζώα σε κοντινή απόσταση από τον χώρο τους, ξεχωρίζουν εκείνοι που θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τα προστατεύσουν.

Το νέο σπίτι για τον αδέσποτο σκυλάκο που πλέον ακούει στο όνομα Leroy

Έτσι και το συγκεκριμένο κατάστημα, όπου οι υπάλληλοι τα σέβονται και προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο για να τα φροντίσουν μιας και οι δήμοι, οι οποίοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτά, συνεχίζουν να αρνούνται να κάνουν το οτιδήποτε.

Όπως μαθαίνουμε από το Σύλλογο Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας “Ελεύθερος” Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας Ελεύθερος”, στο γνωστό κατάστημα Leroy Merlin στη Λάρισα, οι υπάλληλοι δημιούργησαν ένα όμορφο και άνετο σπιτάκι για έναν αδέσποτο σκυλάκο.

 

Ο σκυλάκος ονομάστηκε Leroy, όπως το όνομα του καταστήματος, και βρίσκεται πλέον προστατευμένος στο δικό του χώρο.

Μια υπέροχη κίνηση που θα θέλαμε να την έκαναν περισσότερες επιχειρήσεις, ειδικά τώρα που ξεκίνησε το πολύ κρύο και τα ζώα είναι εκτεθειμένα στις άσχημες καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Συμβουλές για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες

newsitamea

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika