Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τον ξυλοκόπησαν προκαλώντας του μόνιμη αναπηρία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

robert

Τον ξυλοκόπησαν προκαλώντας του μόνιμη αναπηρία

Να τιμωρηθούν οι δράστες που τον Ιούνιο του 2008, έξω από μπαρ στα Μάλια, προκάλεσαν στο γιο της μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, καταδικάζοντάς τον σε μη αναστρέψιμη και μόνιμη αμνησία, ζητά μητέρα μέσα απ’τη δικαιοσύνη.

Ο γιος της Ρόμπερτ, 35 ετών σήμερα, πρώην ποδοσφαιριστής, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια έξω από μπαρ των Μαλίων, από τέσσερα άτομα τα οποία ωστόσο αν και κρίθηκαν ένοχα, δεν΄εχουν περάσει ούτε μια ημέρα στην φυλακή για την πράξη τους. Τον περασμένο μήνα. σε επανάληψη δίκης στο Ηράκλειο, απερρίφθη ο ισχυρισμός των δραστών ότι είναι αθώοι, όμως οι τέσσερις κατηγορούμενοι, δεν οδηγήθηκαν στην φυλακή αφού η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι με τριετή αναστολή. Οι δράστες, βρετανικής καταγωγής, εχουν επιστρέψει στην Αγγλία και κλήθηκαν να πληρώσουν αποζημίωση ύψους £7,366.

Η μητέρα του θύματος ωστόσο, όπως δημοσιεύει η Dailystar, έδωσε εντολή σε δικηγόρους να ξεκινήσουν νέα νομικά μέτρα εναντίον των τεσσάρων δραστών προκειμένου να επιδικαστεί μεγαλύτερο ποσό πληρωμής και να αναλάβουν μέρος των εξόδων αποκατάστασης της υγείας του γιους της. Ο Ρόμπερτ, εκτός από μόνιμη αμνησία που του προκάλεσαν τα τραύματά του, έχει υποστεί απώλεια γεύσης και μυρωδιάς.

“Είμαι θυμωμένη, γιατί εκτός από λίγες μέρες που πέρασαν κρατούμενοι περιμένοντας την δίκη, αυτοί οι άντρες δεν θα περάσουν ούτε μια μέρα στη φυλακή για αυτό που έκαναν. Μπορούν να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή ενώ ο Ρόμπερτ είναι αναγκασμένος να περάσει μια ζωή στην αναπηρία. Ο Ρόμπερτ χρειάζεται καθημερινή ιατρική φροντίδα και υποστήριξη για την υπόλοιπη ζωή του και πιστεύουμε ότι είναι είναι δίκαιο, οι δράστες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση,  να συνεισφέρουν στο κόστος φροντίδας και υποστήριξής του”, ανέφερε η μητέρα του 35χρονου.

“Αυτοί οι άντρες κατέστρεψαν την ζωή του γιου μου και πρέπει να πληρώσουν για την καταστροφή που προκάλεσαν”.

flashnews

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν όλα στα φανάρια κυκλοφορίας: Αυτό είναι το νέο 4ο χρώμα-Ποια η λειτουργία του και πώς κερδίζουμε λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τραγωδία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια: Κάθισαν να φάνε μεσημεριανό όμως αντί για αλάτι έριξαν στο φαγητό… λίπασμα

newsitamea

Δεν αντέχεται τέτοιος πόνος, «έφυγε» ο Γιάννης…: Νεκρός, 40 χρονών παλικάρι, μέσα σε μία στιγμή, θρηνεί όλο το νησί

newsitamea