Newsitamea.gr
CELEBRITY ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τόμας Πρωτόπαπας: δείτε την ευαίσθητη πλευρά του για τα άτομα με ειδικές ανάγκες !

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

Pictures9

Τόμας Πρωτόπαπας: δείτε την ευαίσθητη πλευρά του για τα άτομα με ειδικές ανάγκες !

Μπορεί οι δηλώσεις του περί ομαδικού σεξ να σόκαραν και κάποιοι να τον θεωρούσαν «αλητάκο» λόγω του στυλ του. Ο Τόμας Πρωτόπαπας, όμως, είναι παιδί με ευαισθησίες και το αποδείκνυε με κάθε ευκαιρία: μεταξύ άλλων, πριν το ατύχημα που τον έστειλε στην Εντατική εδώ και μία εβδομάδα, πρωταγωνίστησε σε ταινία μικρού μήκους για τα άτομα με ειδικές ανάγκες!

Ο νεαρός ηθοποιός πήρε μέρος στην ταινία «No Parking» του Στάμου Τσάμη, που πήρε μέρος στα φεστιβάλ της Δράμας και της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε άλλα του εξωτερικού. Θέμα της; Τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, τα οποία οι περισσότεροι από εμάς «ξεχνάμε» λόγω της εποχής μας και του κυνηγητού του κέρδους και της επιτυχίας!

«Αυτό που με τρελαίνει είναι η έλλειψη υποδομών και κυρίως σεβασμού για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Από τα χιλιάδες φανάρια, πόσα έχουν το ειδικό ακουστικό σύστημα για τους τυφλούς; Πόσα καρτοτηλέφωνα έχεις δει που να είναι πιο χαμηλά ώστε να έχουν πρόσβαση τα άτομα με καροτσάκια; Πόσες φορές έχεις δει παρκαρισμένα αμάξια σε θέσεις αναπήρων ή στον δρόμο στις διαβάσεις; Μια βόλτα να πας στο κέντρο θα δεις μαγαζάτορες που έχουν βάλει ζαρντινιέρες στα ανάγλυφα πλακάκια που είναι να βοηθάνε τους τυφλούς! Που είναι η πολιτεία να τους βάλει στην θέση τους, να τους μάθει να σέβονται έστω και με πρόστιμα;», είχε πει ο Τόμας σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα tuned.

Χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, ο νεαρός ηθοποιός δήλωνε στην ίδια συνέντευξη: «αν φτάσουμε σε σημείο να φοβόμαστε να πούμε τις απόψεις μας επειδή θα σχολιαστούν τότε θα καταντήσουμε άβουλα πλάσματα. Δεν ξέρω αν είμαστε πουριτανοί η αν το παίζουμε, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν ορισμένα πρότυπα συμπεριφοράς και όποιος αποκλίνει από αυτά γίνεται “στόχος”… Έτσι όπως το πάνε, η ελεύθερη σκέψη θα γίνει ποινικό αδίκημα»!

 

 

http://www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Efi Nika