Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA

Το πρόγραμμα #GoodGovernanceSport παρουσίασε το Σωματείο ΑμεΑ Αετοί Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το πρόγραμμα #GoodGovernanceSport παρουσίασε το Σωματείο ΑμεΑ Αετοί Θεσσαλονίκης

Οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι ένα αθλητικό σωματείο για άτομα με αναπηρίες που λειτουργεί από το 2006. Σκοπός του σωματείου είναι η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρίες σε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και η κοινωνική τους ένταξη μέσω αυτού.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου το Σωματείο παρουσίασε σε εκδήλωση το πρόγραμμα #GoodGovernanceSport στο οποίο μετέχει ως εταίρος. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην δημιουργία και βελτιστοποίηση εργαλείων για τη βελτίωση των διαδικασιών διαχείρισης στον τομέα του αθλητισμού.

Στο πρότζεκτ συμμετέχουν φορείς από τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Κροατία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και τη Σλοβακία και στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση της μελέτης για τη διαφάνεια και τη δημοσιότητα 56 ευρωπαϊκών και εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών. Όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία της έρευνας έχουν δημοσιευτεί στη διεύθυνση: www.eusport.org/GoodGovernance.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ και θα υλοποιηθεί σε 30 μήνες, αρχής γενομένης από 01/01/2018.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου όπως επίσης και η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης, Ο Πρόεδρος της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea