Newsitamea.gr
Ειδήσεις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ανακυκλωμένη ψευδής ιστορία ο ισχυρισμός ότι ταμίας super market δώρισε αγορές σε ηλικιωμένο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η παρούσα εκδοχή του άρθρου με τίτλο: <<Ανακυκλωμένη ψευδής ιστορία ο ισχυρισμός ότι ταμίας super market δώρισε αγορές σε ηλικιωμένο>>  πρόκειται για αναθεωρημένη εκδοχή του αρχικού άρθρου που δημοσιεύτηκε στον ιστοτοπό μας με τίτλο :<<Το περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη στα ΑΒ Βασιλόπουλος της Αγίας Παρασκευής>> στις 23  Μαιου 2022 και αναδημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 

Η αναθεωρημένη εκδοχή του παρόντος άρθρου έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και σκοπό έχει να ενημερώσει τους αναγνώστες μας ότι το αρχικό μας άρθρο με τίτλο : <<Το περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη στα ΑΒ Βασιλόπουλος της Αγίας Παρασκευής>> που ανέφερε μέσα τα παρακάτω :

Το περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη πρίν από μερικές μέρες στά ΑΒ Βασιλόπουλος της Αγίας Παρασκευής.

Πλησιάζει στο ταμείο ένας γηραιός, ρακένδυτος άνδρας, μέ 3-4 κονσέρβες κι ένα γκαζάκι στο καλαθάκι του.

Η νεαρή ταμίας κτυπάει τις κονσέρβες και το γκαζάκι στην ταμειακή μηχανή, τον κοιτάει και του λέει:
«Φύγετε κύριε, η εταιρεία μας δικαιολογεί κάποια δωρεάν καλάθια».

Αυτός την κοιτάει με καλοσύνη, την ευχαριστεί εκατό φορές και της δίνει χίλιες ευχές.

Η Αντίδραση
Μόλις εκείνος απομακρύνεται, ανοίγει την τσάντα της καί βάζει τά χρήματα στό ταμείο από τό πορτοφόλι της!! Όσοι ήταν στην ουρά, 2-3 άτομα, έχουν μείνει κάγκελο. Αμέσως της λένε «κοπελιά, να τα πληρώσουμε εμείς. Η νεαρή κοπέλα τους κοιτάζει αυστηρά και τους απαντά αποφασιστικά:
«Ευχαριστώ, εγώ το ἀποφάσισα, εγώ θα τα πληρώσω. Ελάτε, παρακαλώ, προχωράτε».

Ἕνα κοριτσάκι τόσο δα. 20 – 22 ετών. Πόσα νά παίρνει; 500 ευρώ το μήνα; Ίσως και λιγότερα. Μάθημα ζωής και ανθρωπιάς για όλους μας. Ελπίδα και προσμονή για ένα καλύτερο αύριο. Έτσι για να μη κατηγορούμε μερικές φορές την νεολαία μας.

Υπάρχουν και “διαμάντια” και είναι πολλά, μα πάρα πολλά. Και τώρα σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που περνά η πατρίδα, λάμπουν εκτυφλωτικά και δίδουν ελπίδα , μάθημα αντίστασης, μάθημα ζωής σε όλους μας. Όσο υπάρχουν άνθρωποι, δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα σε αυτό τον τόπο.

Θα τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, με μπροστάρη την νεολαία μας.

Δεν είναι αληθής. Σύμφωνα με έρευνα των ellinikahoaxes.gr Ο ισχυρισμός κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε διάφορα ιστολόγια και sites τουλάχιστον από το 2013. Ακόμη, το περιστατικό δεν αναφέρεται από κανέναν έγκυρο ειδησεογραφικό οργανισμό ακόμη και κατά την περίοδο της πρώτης εμφάνισης του, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να μη συνέβη ποτέ και να αποτελεί ένα ακόμη hoax του διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες που αποδεικνύουν την ΜΗ εγκυρότητα του άρθρου, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.ellinikahoaxes.gr/2022/09/23/anakyklomeno-hoax-o-ischyrismos-oti-tamias-super-market-dorise-agores-se-ilikiomeno/

Ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου , που έγινε, διότι δεν είχαμε τα κατάλληλα μέσα επαλήθευσης και δεσμευόμαστε πως δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο.

Η συντακτική ομάδα του : newsitamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika

Την λένε Μάνα, ζει για σένα και την χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μην την αμελείς ποτέ

Efi Nika