Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το μαρτύριο της 35χρονης Στέλλας: Το αποφρακτικό υγρό δεν έκαψε μόνο το σώμα μου αλλά και την ψυχή μου – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 35χρονη Στέλλα, η οποία έπαθε σοβαρά εγκαύματα στα πόδια της, όταν “έσκασε” πάνω της το αποφρακτικό υγρό που χρησιμοποιούσε για το νεροχύτη της.

Μιλώντας στο “Live News”, η άτυχη γυναίκα περιγράφει το συμβάν που άλλαξε τη ζωή της, ενώ τα πόδια της παραμένουν γεμάτα σημάδια και η καθημερινότητα της είναι εξαιρετικά δύσκολη.

35χρονη Στέλλα: Απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή

«Υποφέρω από πόνους, υποφέρω από μετατραυματικό στρες, χρειάζεται συχνά να αφήνω πίσω την οικογένεια και να μετακινούμαι για να κάνω θεραπείες για να αποκατασταθεί το δέρμα. Δυστυχώς ακόμα δεν κάνει να δει ο ήλιος τα πόδια μου, τα έχω καλυμμένα», αναφέρει αρχικά η 35χρονη Στέλλα.

«Για να σηκωθώ το πρωί και να είμαι μαμά στα παιδιά πρέπει να κοιμηθώ το προηγούμενο βράδυ και είναι δύσκολο αν υπάρχει το μετατραυματικό στρες με εφιάλτες, με πράγματα που θυμίζουν το περιστατικό και τι έγινε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Αυτό το υγρό δεν έκαψε μόνο τα πόδια μου, έκαψε και ένα κομμάτι από την ψυχή μου. Ξέρω ότι δεν θα είμαι η ίδια όπως πριν, αποδέχτηκα όμως το γεγονός και προσπαθώ να γίνω καλύτερη».

Η νεαρή κοπέλα έχει κινηθεί νομικά όμως, από την εταιρεία της απαντούν ότι φταίει η ίδια που αγόρασε το συγκεκριμένο προϊόν. «Ανεπίσημα η απάντηση που πήρα από την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ήταν ότι εγώ έφταιγα που αγόρασα το προϊόν αυτό από το σούπερ μάρκετ.

Είναι σαν να μου πέταξαν μία βόμβα στα πόδια μου και επειδή την πάτησα μου λένε ότι ευθύνεσαι εσύ», είπε.

Ακολουθούν τα όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika