Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το Κεφάλι της 9χρονης Κόρης της, δεν Σταματάει να Μεγαλώνει. Σοκαρισμένοι οι Γιατροί δεν μπορούν να Εξηγήσουν πως…!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα κορίτσι, εννέα ετών, με αφύσικα μεγάλο εγκέφαλο και κεφάλι έχει μπερδέψει τους γιατρούς που λένε ότι η κατάστασή της είναι τόσο σπάνια που δεν είναι σε θέση να την αναγνωρίσουν.

Η Katie Renfroe δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει και υποφέρει από επιληπτικές κρίσεις και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο της.

Διαγνώστηκε αρχικά με διαταραχή στην ανάπτυξη, η οποία προκαλεί υπερανάπτυξη του εγκεφάλου, αλλά οι γιατροί αργότερα άλλαξαν θέση.
Η μητέρα της, Angie, είπε ότι αυτή η άγνωστη ασθένεια μπορεί να ονομαστεί με το όνομα της Katie.

Είπε: «Η Katie είναι πολύ σπάνια, δεν έχει διαγνωστεί με τίποτα και εξακολουθούμε να προσπαθούμε να μάθουμε τι έχει.»

1

2

«Ανακαλύψαμε ότι το μωρό θα έχει θέματα ανάπτυξης όταν ήμουν περίπου έξι μήνες έγκυος. Δεν ξέρω γιατί το πρόσωπό της είναι έτσι. Κανένας δεν ξέρει.

Και αν και δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει, όταν το ανακαλύψουν θα το ονομάσουν Katie».

3

Όταν η Katie γεννήθηκε, η οικογένεια ταξίδεψε στο Χόλιγουντ, Φλόριντα, για να επισκεφθεί τον γιατρό Yusupov, ειδικό για παιδιατρική γενετική και στις κρανιακές διαταραχές.

Δυστυχώς όμως δεν ήταν σε θέση να διαγνώσει την ασθένεια της και συνέχισε να παρακολουθεί την πρόοδό της από τότε μέχρι και σήμερα.

Είπε: «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο, είναι πραγματικά μοναδικό και ίσως μία στο εκατομμύριο.»

4

Συνέχισε: «Η διάγνωσή της έχει πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω ότι έχει αυτό που είναι γνωστό ως σύνδρομο υπερανάπτυξης στο οποίο τα διάφορα μέρη του σώματος αρχίζουν να αυξάνονται σε μέγεθος ».

Η Katie πρέπει να τρέφεται μέσω ενός σωλήνα και έχει υποστεί πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η κ. Renfroe δήλωσε: «Από τη γέννηση της, είχε υποστεί χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο της, οι αμυγδαλές της και ο οισοφάγος της αφαιρέθηκαν, αφαιρέθηκε τμήμα από το αυτί της, τη γλώσσα της, τα μάγουλά της και οι δύο κύστες από το κεφάλι της.»

5

Η Katie πηγαίνει στο σχολείο για παιδιά με αναπηρίες και ασχολείται με τους υπολογιστές με τη βοήθεια του αγαπημένου της δασκάλου.

Προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια με επτά βιολογικά αδέλφια και είχε πάντα την αγάπη και την φροντίδα τους.

Η αδελφή της Katie, Megan Renfroe, 18 ετών, δήλωσε: «Νομίζω ότι το καλύτερο πράγμα στην Katie είναι η προσωπικότητά της, είναι πολύ κοινωνική και έχει θαυμάσιο γέλιο!»

Η μητέρα της, Angie, πρόσθεσε: «Η Katie είναι χαρούμενη. Αγαπάει να καταπιάνεται με οτιδήποτε και έχει πολλή ενέργεια. Αγαπά τη ζωή. Έχει συναισθήματα, αν κάτι την πονάει, θα ζητήσει βοήθεια γι “αυτό. Αν κάτι είναι αστείο θα γελάσει με αυτό.»

Καθώς η κατάσταση της Katie παραμένει αδιάγνωστη, η μελλοντική της κατάσταση είναι επίσης άγνωστη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω πραγματικά ότι το μέλλον της θα είναι τόσο ευτυχισμένο όσο και σήμερα. Μας δίνει τόσα πολλά με το γέλιο της. Απλώς μας κάνει ευτυχισμένους!».

 

DailyMail,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

Efi Nika

Ήπιε μόνο μια γουλιά: 21χρονη πήρε καφέ από το αεροδρόμιο και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει για τη ζωή της

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika