Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: «Έσβησε» για πάντα το χαμόγελο της 28χρονης Χρύσας – Η χαρά που μετατράπηκε σε τραγωδία – ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου της Κρήτης, καθώς η σημερινή μέρα έφερε στο φως μια τραγική είδηση, αυτήν του θανάτου της 28χρονης Χρύσας Παττακού.

Πιο αναλυτικά, η άτυχη Χρύσα έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από δύο μήνες εντατικής νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε, ότι στις 10 Δεκεμβρίου η άτυχη νεαρή υπέστη εγκαύματα όταν, κατά την επίσκεψή της σε φιλικό σπίτι, επιχείρησε να ρίξει ένα μπουκάλι με βενζίνη στο τζάκι για να φουντώσει η φλόγα.

Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί η ίδια εγκαύματα και να προκληθεί πυρκαγιά στο σπίτι.

Όλο αυτό το διάστημα, η ίδια έδινε τη μάχη της στο Θριάσιο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr η κατάσταση της υγείας ολοένα και βελτιωνόταν.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη και εν τέλει κατέληξε, σκορπώντας θλίψη στο Ρουσσοσπίτι και γενικότερα στο Ρέθυμνο.

Η 28χρονη Χρύσα, η οποία είχε σπουδάσει Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, ήταν ένα κορίτσι ιδιαίτερα αγαπητό και άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για το ποιόν της και τον χαρακτήρα της.

Άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι το χαμογελαστό κορίτσι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή…

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την 28χρονη Χρύσα Παττακού

«Υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά της η 28χρονη εγκαυματίας Χρύσα Παττακού, μετά από δύο μήνες εντατικής νοσηλείας στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αττική.

Υπενθυμίζεσαι ότι η άτυχη 28χρονη, τον περασμένο Δεκέμβριο τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το σπίτι που διέμενε στο Ρουσσοσπίτι Ρεθύμνου τυλίχθηκε στις φλόγες και από τότε έως και σήμερα το πρωί έδινε καθημερινές μάχες για να κρατηθεί στη ζωή».

Καλή αντάμωση, καλό σου ταξίδι, ακριβή μου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika