Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Την Κυριακή 11 Ιουλίου η κηδεία της 7χρονης Αναστασίας-Κήπο αντί για στεφάνι ζητά η οικογένεια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο χαμός της μικρούλας Αναστασίας, ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου, για την οποία ειχε ευαισθητοποιηθεί αρκετος κόσμος και είχε συνδράμει ώστε το παιδί να νικήσει μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε.

Δυστυχώς η Αναστασία, που νοσηλευόταν στην Αμερική, δεν τα κατάφερε.

Η Έρρικα Πρεζεράκου, ενημερώνει για την ημέρα της κηδειας της μικρούλας με την ακόλουθη ανάρτηση.

Ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας ,της Αναστασίας μας ,θα γίνει στη Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντης.

Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι νοιώσαμε η οικογένεια αντι για στεφάνι να της φτιάξουμε ένα κηπο που ο καθένας μας να της έχει προσφέρει ενα κομμάτι ζωντανό (ενα φυτό-λουλούδι -δεντράκι) που θα ριζώσει που θα φυτευτεί εκεί και θα μεγαλώσει σε αυτό το κήπο και που θα έχει εκεί πάντα την αγάπη μας για αυτό το πλασματάκι που έφυγε νωρις .

Το γραφειο του κυρίου Πάνου Σκλια έχει αναλάβει τον «κήπο της Αναστασιας» στο τηλ 210808800 & 2109810110 θα βοηθήσουμε με αγάπη να οργανωθεί και να ανθίσει ο κήπος της .

Να σας έχει ο Θεός καλα …

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Συμβουλές για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες

newsitamea

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika