Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Την αποστόμωσε: Έκραξε μάνα που θήλαζε δημόσια στο εμπορικό, αλλά ο 6χρονος γιος της έδωσε την καλύτερη απάντηση

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μητέρα θηλάζει: Στο πρόσωπο της μητρότητας αντικρούουμε συχνά την αγάπη, την αφοσίωση, και την ανάγκη να κρίνουμε τις επιλογές μιας μάνας.

Όταν μια γυναίκα αποφασίζει να θηλάσει δημόσια το παιδί της, τα βλέμματα, οι κριτικές και οι αμφιβολίες δεν αργούν να εμφανιστούν. Αλλά είναι τα λόγια της κοινωνίας πάντα οι σωστοί;

Οι στιγμές που ακολουθούν μας υπενθυμίζουν την αθόρυβη δύναμη της αγάπης και της αθωότητας των παιδικών μυαλών. Μέσα από αυτήν την αξιολάτρευτη ιστορία, ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τις μητέρες σε κάθε επιλογή τους, όπως έκανε με απλότητα ο 6χρονος γιος της. Παρακάτω ακολουθεί η αφήγηση της.

Μητέρα θηλάζει: Ακολουθεί η ιστορία

“Ήμουν σήμερα στο εμπορικό κέντρο με τα δύο μωρά μου, τον σχεδόν 6 ετών Airryn και την 1 μηνός Adasyn

Γυναίκα έκραξε αυτή τη μάνα που θήλαζε δημόσια το παιδί της, τότε ο 6 ετών γιος της, έδωσε την καλύτερη απάντηση

Βρισκόμουν σήμερα στο εμπορικό κέντρο με τα 2 μωρά μου, τον σχεδόν 6χρονο Airryn και την 1 μηνός Adasyn.

Ειδικότερα, όσο κάναμε τη βόλτα μας η Addie πείνασε, οπότε καθίσαμε σε ένα εστιατόριο για να φάμε όλοι και να θηλάσω και την μικρή. Ο Airryn έτρωγε το κοτόπουλό του, εγώ ήμουν καλυμμένη και εκείνη την ώρα περνάει από δίπλα μας μια κυρία με το παιδί της, μας κοιτάζει και γουρλώνει τα μάτια.

Αφού κάθισε όμως συνέχιζε να με κοιτάζει επίμονα και σύντομα σηκώθηκε, με πλησίασε και μου είπε: «Ξέρεις ότι υπάρχει καρέκλα στο μπάνιο για να θηλάσεις το μωρό σου. Το παιδί μου δε χρειάζεται να σε βλέπει να ταΐζεις το δικό σου όσο εκείνη τρώει«.

Ξεκίνησα να απαντήσω, αλλά εκείνη την ώρα πετάχτηκε ο γιος μου και είπε: «Εγώ γιατί να βλέπω το δικό σου παιδί όσο τρώω;«. «Τρώει χωρίς να φαίνεται κανένα ανεπίτρεπτο σημείο του σώματος» απάντησε εκείνη.

Κοιτώντας το κοpιτσάκι, συνέχισε: «Εγώ βλέπω τα πόδια της. Εσύ δε βλέπεις κανένα σημείο της αδερφής μου.»

Εκείνη γύρισε προς τα εμένα και με ρώτησε αν του επιτρέπω να μιλάει σε όλους έτσι, οπότε της είπα: «Τι εννοείς; Με ειλικρίνεια;»

Μου ξαναείπε να πάω στο μπάνιο, με αποτέλεσμα ο Airryn να σηκωθεί και να κατευθυνθεί προς το τραπέζι τους. «Τι κάνεις εκεί;» ρώτησε.

«Είχα σκοπό να σε βοηθήσω να φας κι εσύ στο μπάνιο. Αν πιστεύεις ότι είναι εντάξει για την αδερφή μου να φάει εκεί, τότε είναι εντάξει και για σένα» απάντησε ο μικρός!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Χτύπησε με το αυτοκίνητο 8χρονο, και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα

Efi Nika

Από την εκκλησία, στα Επείγοντα: Πώς το αξεσουάρ που φορούσε η Σελίν Ντιον την ημέρα του γάμου, την έστειλε νοσοκομείο

Efi Nika

Ο ρόλος του νονού και της νονάς δεν είναι μόνο για τη λαμπάδα και τα δώρα…

Efi Nika