Newsitamea.gr
ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑ

Τι είναι το έλαιο κάνναβης & πως αλληλοεπιδρά με τον οργανισμό μας

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η συζήτηση για την κάνναβη και τα προϊόντα της φουντώνει καθώς ολοένα και περισσότερες έρευνες φέρνουν στο φως στοιχεία για το πώς η συγκεκριμένη ουσία δρα ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ανάμεσα στα πολλά πλέον προϊόντα κάνναβης περίοπτη φυσικά θέση έχει το έλαιο κάνναβης (έλαιο κανναβιδιόλης).

Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα

Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό και είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία και την ευεξία. Πρόκειται για ένα σύστημα του οποίου η βασική λειτουργία συνίσταται στη διατήρηση της θερμοκρασίας και ρου ζαχάρου σε ιδανικά επίπεδα, προκειμένου το σώμα μας να είναι σε θέση να λειτουργεί σωστά.

Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα συντελεί επίσης στην διατήρηση της υγείας των κυττάρων μέσω μιας διαδικασίας ανακύκλωσης που είναι γνωστή ως αυτοφαγία. Με απλά λόγια τα κύτταρα καταστρέφουν ένα κομμάτι του εαυτού τους προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας νεότερων και δυνατότερων κυττάρων.

Το έλαιο κάνναβης

Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα δεν παίρνει τυχαία την ονομασία του. Η λήψη κανναβιδοειδών όπως αυτά που υπάρχουν στο έλαιο κάνναβης ενισχύει τη δράση των ενδοκανναβινοειδών του οργανισμού. Αυτό κάνει τα προϊόντα κάνναβης και ιδιαίτερα το έλαιο κάνναβης, ιδιαίτερα ευεργετικά για τον οργανισμό.

Τι είναι όμως το έλαιο κaνναβιδιόλης;

Πολύ απλά είναι το έλαιο που εξάγεται από το φυτό της κάνναβης και περιέχει πολύ υψηλή συγκέντρωση στη μη ψυχοδραστική ουσία της κανναβιδιόλης.

Μια επιχειρηματική ευκαιρία

Η αγορά της κάνναβης στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη στη αρχή της και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά καταστήματα σε όλη την χώρα επιλέγουν να ενισχύσουν την προϊοντική του ποικιλία επιλέγοντας προϊόντα κάνναβης σε χονδρική. Αν είστε επιχειρηματίας και σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα κάννναβης, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Cannaworld.

.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ABS: Το σπάνιο σύνδρομο που λίγο έλειψε να βάλει στη φυλακή έναν αθώο

Efi Nika

Το κοινό παυσίπονο που μας προστατεύει από τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Efi Nika

Ο καρκίνος δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι ή για το αν έχεις παιδί

Efi Nika