Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τη χτύπησε με το τηγάνι μέχρι θανάτου: Κόρη σκότωσε τη μαμά της γιατί έτσι της είπαν οι φωνές μες το κεφάλι της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία 26χρονη μητροκτόνος συνελήφθη στο Μπρονξ, καθώς αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας της χρησιμοποιώντας ως φονικό όπλο ένα τηγάνι.

Όπως αναφέρει η New York Post, η Skydajah Patterson ομολόγησε τη δολοφονία της 46χρονης μητέρας της, Selma Mclean, στο διαμέρισμα στο οποίο έμεναν μαζί, καλώντας την αστυνομία.

Όταν τηλεφώνησε στις 3:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ), φέρεται να είπε «μόλις σκότωσα τη μητέρα μου», με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο διαμέρισμα να βρίσκουν αναίσθητη την 46χρονη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και την 26χρονη να κρατάει στα χέρια το ματωμένο τηγάνι.

Η 26χρονη ομολόγησε ότι πήρε το τηγάνι και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Η 26χρονη μητροκτόνος νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική

Η 26χρονη βαφτιστήρα της άτυχης γυναίκας επεσήμανε ότι η γυναίκα της είχε στείλει μήνυμα λίγο πριν το έγκλημα και της έγραφε ότι φοβάται την κόρη της, η οποία είχε προσφάτως πάρει εξιτήριο από ψυχιατρική κλινική.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «ήταν στην ψυχιατρική κλινική από τον Φεβρουάριο μέχρι την περασμένη εβδομάδα. Άρχισε να ακούει φωνές και μιλούσε με φωνή άνδρα ένα βράδυ πριν το έγκλημα.

Η νονά μου φοβόταν, γιατί την άκουγε να λέει ότι οι φωνές στο κεφάλι της έλεγαν στην Skydajah ότι εκείνη (σ.σ. το 46χρονο θύμα) ήταν επικίνδυνη» και πρόσθεσε ότι η κατάσταση της 26χρονης που δολοφόνησε τη μητέρα της είχε επιδεινωθεί, αφού έχασε το παιδί της, τον περασμένο Αύγουστο.

Την χτύπησε με το τηγάνι μέχρι θανάτου: Κόρη σκότωσε την μητέρα της για να μην μάθει ότι έφαγε αποβολή

Σίντνεϊ Πάουελ: Μια γυναίκα 23 ετών από το Οχάιο των ΗΠΑ σκότωσε τη μητέρα της χτυπώντας την με ένα τηγάνι και μαχαιρώνοντάς την δεκάδες φορές, επειδή δεν ήθελε να μάθει η μητέρα της ότι την απέβαλλαν από το κολέγιο.

Σίντνεϊ Πάουελ: Σκότωσε τη μητέρα της χτυπώντας την με τηγάνι και μαχαιρώνοντάς την στον λαιμό

Η Σίντνεϊ Πάουελ από το Άκρον κρίθηκε ένοχη για δολοφονία, κακουργηματική επίθεση και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων για τον βάναυσο θάνατο της 50χρονης μητέρας της Μπρέντα Πάουελ.

«Τον Μάρτιο του 2020, η Σίντνεϊ χτύπησε την Μπρέντα στο κεφάλι με ένα σιδερένιο τηγάνι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε σχεδόν 30 φορές στο λαιμό», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Η Πάουελ, πρώην φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Mount Union, έκλαιγε με λυγμούς στην αίθουσα του δικαστηρίου όταν οι ένορκοι την έκριναν ένοχη.

Η αστυνομία βρήκε την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της σοβαρά τραυματισμένη στις 3 Μαρτίου 2020. Τόσο η ίδια, όσο και η 19χρονη τότε κόρη της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου η Μπρέντα υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Πάουελ επιτέθηκε στη μητέρα της την ώρα που εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο με τον διευθυντή του κολεγίου. Κατά τη διάρκεια της δίκης, η υπεράσπισή της υποστήριξε ότι η Σίντνεϊ έπασχε από σχιζοφρένεια και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνη για τη δολοφονία.

Ένας εμπειρογνώμονες από την υπεράσπιση της κόρης, δήλωσε ότι η Σίντνεϊ υπέστη ψυχωσικό επεισόδιο όταν σκότωσε τη μητέρα της, την οποία θεωρούσε καλύτερη φίλη της.

Ψυχίατρος που προσέλαβαν οι εισαγγελείς, διαφώνησε με τη διάγνωση και δήλωσε ότι η Σίντνεϊ δεν ήταν παράφρων τη στιγμή του εγκλήματος. Αναγνώρισε όμως ότι πάσχει από προβλήματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένων των οριακών χαρακτηριστικών προσωπικότητας, της υποκρισίας και μιας αγχώδους διαταραχής.

Ο Στίβεν Πάουελ, πατέρας της Σίντνεϊ και σύζυγος της Μπρέντα είχαν ζητήσει από τους εισαγγελείς να καταλήξουν σε λύση χωρίς δίκη. Αλλά η εισαγγελία δήλωσε ότι ήθελε να αποφασίσουν οι ένορκοι.

«Η Σίντνεϊ σταμάτησε να επιτίθεται με το τηγάνι και πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μαχαίρι. Έπρεπε να αλλάξει όπλα και να συνεχίσει να της επιτίθεται» είπε ένας εκ των εισαγγελέων προσθέτοντας ότι η Σίντνεϊ πραγματοποίησε τη θανατηφόρα επίθεση επειδή δεν ήθελε να αποκαλυφθεί το μυστικό της.

«Την μαχαίρωσε στον λαιμό πολλές φορές. Αυτό είναι σκόπιμο. Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελε να τη σκοτώσει».

Ο συνήγορος υπεράσπισης αρνήθηκε να σχολιάσει μετά την ετυμηγορία. Η καταδίκη της Πάουελ έχει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου. Κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη με πιθανή αναστολή μετά από 15 χρόνια και επιπλέον χρόνο για την καταδίκη της για παραποίηση στοιχείων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika