Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος για την μικρή Αναστασία: Πενθεί όλη η Καλαμάτα Την Κυριακή – Κλείνουν την μουσική τα μαγαζιά την ώρα της κηδείας- ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Την Κυριακή η κηδεία της μικρής Αναστασίας – Πουθενά μουσική στην Καλαμάτα για δύο ώρες

Το κοριτσάκι θα κηδευθεί μετά τον θάνατό του από καρκίνο, θάνατος ο οποίος συγκλόνισε όλη τη χώρα. “Βουβή” για δύο ώρες η Καλαμάτα.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία της μικρής Αναστασίας στην εκκλησία της Υπαπαντής στην Kαλαμάτα.

Είναι η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσε τον πανελλήνιο. Το κοριτσάκι, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έφυγε από τη ζωή μετά από δύσκολη και γενναία μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου. Ο αγώνας που έδωσε με την ασθένεια συγκίνησε όλη την Ελλάδα.

Όπως είχε ενημερώσει η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου, σε ανάρτησή της στο Instagram, “ο αποχαιρετισμός της νεράιδας μας, της Αναστασίας μας, θα γίνει στην Καλαμάτα την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 17.00 στην εκκλησία της Υπαπαντής. Επειδή όλοι συνδεθήκαμε με βαθιά αγάπη για αυτό το αγγελούδι, νιώσαμε η οικογένεια αντί για στεφάνι να της φτιάξουμε έναν κήπο“.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι από τις 4 και μέχρι τις 6 το απόγευμα, έχει αποφασισθεί να μην ακούγεται πουθενά μουσική, σε κανένα από τα κέντρα διασκέδασης, σε εστιατόρια, ταβέρνες και καφετέριες, “συμμετέχοντας στη μεγάλη θλίψη για τον χαμό της μικρής Αναστασίας”.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος το MesogeiosTV, Ρεββέκα Σγουρέα.

“Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της μικρής Αναστασίας, όλη η Καλαμάτα ήταν κοντά στους γονείς της, συμπαρασταθήκαμε, κινηθήκαμε. Όμως, το θηρίο αποδείχθηκε δυνατότερο”, τόνισε, αναφέροντας πως εκείνη την ημέρα, Κυριακή, αποφάσισαν να σταματήσουν τη μουσική.

 

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika