Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, μετά από σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου με ανάρτησή της στο Ιnstagram.

«Πόσο κρίμα Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σου έλεγα πάντα», έγραψε η Ελένη Δήμου.

Όπως είχε αναφέρει η εφημερίδα Espresso και το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη, η τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες διακομίστηκε κατεπειγόντως με ασθενοφόρο έπειτα από πτώση της από τις σκάλες.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες πέφτοντας, χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τα ατύχημα «πτώση από κλίμακα».

Τα τελευταία 24ωρα οι ελπίδες έσβηναν για την Λιζέτα Νικολάου, ενώ σήμερα, Παρασκευή 11 Αυγούστου, η ανάρτηση της Ελένης Δήμου έκανε γνωστή την είδηση για τον θάνατό της τραγουδίστριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika