Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Θρήνος στον χώρο του αθλητισμού: Νεκρός 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής στη προσπάθεια να τον απαγάγουν

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Νότια Αφρική βιώνει μια τραγική απώλεια στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των Κάιζερ Τσιφς, Λουκ Φλερς, έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό.

Η επίθεση φέρεται να έγινε από άτομα που προσπάθησαν να τον απαγάγουν, με ορισμένες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο στόχος ήταν η κλοπή του αυτοκινήτου του. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, οι δράστες τελικά τον πυροβόλησαν θανάσιμα.

Λουκ Φλερς: Τι λένε τα τοπικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η απόπειρα απαγωγής έλαβε μια θανατηφόρα τροπή όταν οι επιτιθέμενοι πυροβόλησαν τον Φλερς στο πάνω μέρος του σώματός του, αφού τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητο. Ο αντισυνταγματάρχης Μαβέλα Μασόντο επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες του περιστατικού.

Η ομάδα του Φλερς, Κάιζερ Τσιφς, έχει ήδη ανακοινώσει την απώλεια του παίκτη και προετοιμάζεται να του προσφέρει τις τελευταίες τιμές. Ο Φλερς είχε εκπροσωπήσει τη Νότια Αφρική σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική κληρονομιά και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί η ανάρτηση της ομάδας του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika