Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος στο Πελόπιο – «Έσβησε» τη νύχτα ο 6χρονος Άγγελος-περίμενε με χαρά να πάει στην πρώτη τάξη – Δεν πρόλαβε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είναι από αυτές τις φορές που οι λέξεις μοιάζουν φτωχές μπροστά στον πόνο και τη θλίψη. Πως να περιγράψει κανείς την είδηση του φευγιού ενός νέου παιδιού στην τρυφερή ηλικία των έξι ετών;… Δεν πρόλαβε καν να ζήσει τα όνειρά του που έκανε σαν παιδί.

Περίμενε με χαρά σήμερα που θα πήγαινε στην πρώτη τάξη του Δημοτικού.

Εκεί όπου θα έβρισκε τους φίλους του που τον περίμεναν για να συνεχίσουν να κάνουν τα όνειρά τους. Δεν τα κατάφερε. Ο μικρός Άγγελος από το Πελόπιο, «έφυγε» για το πιο μακρινό ταξίδι…

Στο πένθος έχει βυθιστεί η μικρή κοινωνία του Πελοπίου. Δεν υπάρχουν λόγια να δώσουν παρηγοριά στους γονείς του 6χρονου αγοριού. Ο μικρός Άγγελος, έφυγε από τη ζωή τη νύχτα, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι είχε διακομιστεί στο Καραμανδάνειο και από εκεί στο Ρίο με πολύ υψηλό πυρετό και συμπτώματα εγκεφαλίτιδας – που όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τον εργαστηριακό έλεγχο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη, χορηγώντας φαρμακευτική αγωγή και κρατώντας το παιδάκι σε τεχνητό κώμα, για να μην επιβαρύνεται ο οργανισμός του.

Ο 6χρονος Άγγελος έδειξε τα τελευταία 24ωρα μικρά σημάδια βελτίωσης, όμως το παιδάκι έφυγε δυστυχώς τη νύχτα από ανακοπή.

Το θλιβερό νέο διαδόθηκε γρήγορα τόσο στο χωριό του πατέρα που διαμένει η οικογένεια στο Πελόπιο, όσο και στο χωριό που κατάγεται η μητέρα στο Γραίκα αλλά και στα Μακρίσια που δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία για να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του 6χρονου.

Με πληροφορίες από: ilialive

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ρόλος του νονού και της νονάς δεν είναι μόνο για τη λαμπάδα και τα δώρα…

Efi Nika

Το «8ο Θαύμα του κόσμου»: Ο μυστηριώδης ναός του Αγίου Γεωργίου που κανείς δεν ξέρει πως χτίστηκε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika