Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος στο fb του 17χρονου- Παιδί πολύτεκνης οικογένειας έλεγε ότι ο αθλητισμός ήταν τον ναρκωτικό του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

nfge

Θρήνος στο fb του 17χρονου- Παιδί πολύτεκνης οικογένειας έλεγε ότι ο αθλητισμός ήταν τον ναρκωτικό του

“Παιδιά δεν ξέρω τι να πω. Κάθε μέρα μα κάθε μέρα ήμασταν μαζί σε κάθε διάλειμμα. Δεν το πιστεύω. Αυτός ο ……. που το έκανε να πάει στην κόλαση. 2 ώρες έχω σπαράξει στο κλάμα. Γιώργο φίλε μου για μένα δεν πέθανες, απλά πήγες κάπου μακρυά. Μια μέρα θα τα ξαναπούμε. Αντίο φίλε”

Mε αυτό τον τρόπο αποχαιρετά στο fb ένας φίλος του τον 17χρονο Γιώργο Αλεξανδρόπουλο που έπεσε νεκρός από τον πυροβολισμό 15χρονου στην Κάτω Αχαία. Ο 17χρονος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αγαπούσε τον αθλητισμό και έλεγε ότι το γυμναστήριο ήταν το «ναρκωτικό του».

«Καλό ταξίδι Γιώργο, θα μας λείψεις. Πάλεψες όσο μπορούσες… Θα σε θυμόμαστε χαμογελαστό και γεμάτο όνειρα…», «Να μας προσέχεις από εκεί πάνω. Σε αγαπάμε και θα ζεις μέσα στην ψυχή μας…», «Να σε έχει καλά ο Θεός εκεί ψηλά και να ξέρεις ότι εμείς θα σε αγαπάμε…», είναι μερικά από τα μηνύματα των φίλων του αδικοχαμένου μαθητή.

Σήμερα  στις 3μμ από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Κάτω Αχαΐα θα γίνει η κηδεία του. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αράξου.

54

 

 

www.thebest.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας