Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος :Η φωτογραφία πριν πέσει νεκρός! Ο 17χρονος πόζαρε αγκαλιά με την κοπέλα του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

facebook_

Η φωτογραφία πριν πέσει νεκρός! Ο 17χρονος πόζαρε αγκαλιά με την κοπέλα του

Λίγες ώρες πριν, τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε και την τραγωδία που θα βύθιζε στο πένθος ολόκληρη την Κάτω Αχαία.

Ο 17χρονος Γιώργος που έπεσε νεκρός από την κυνηγετική καραμπίνα που όπλισε ο 15χρονος, σε χαλαρές στιγμές με την κοπέλα, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μήνυμα,
στο facebook.

234

ΦΩΤΟ από το Tempo24

Η ανάρτηση έλεγε:
“Οταν εχεις αυτο που θες δεν ψαχνεις για κατι καλυτερο ❤?? ‪#‎6μ‬” .

Λίγες ώρες αργότερα, ο 17χρονος, θα έπεφτε νεκρός στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.

Τι λέει ο δικηγόρος του 15χρονου

Μιλώντας στο newsit, ο κ. Τσόλκας διευκρίνισε ότι δεν προκύπτει θέμα bulying στη συγκεκριμένη υπόθεση
ενώ τόνισε πως ο 15χρονος μισή ώρα πριν απο το φονικό, συνεπλάκη με το θύμα και έφυγε ημίγυμνος και χτυπημένος απο το σχολείο. Αργότερα επέστρεψε και φέρεται να πυροβόλησε τον 17χρονο συμμαθητή του.

“Ο δράστης απο το επεισόδιο έφυγε ημίγυμνος και χτυπημένος και βέβαια αντέδρασε κατά αυτό τον τρόπο χωρίς κανείς ούτε και ο ίδιος να ισχυρίζεται ότι η αντίδρασή του ήταν σωστή”, λέει ο κ. Τσόλκας επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που χρειάζεται διερεύνηση

Νωρίτερα, ο 15χρονος οδηγήθηκε με χειροπέδες στον ανακριτή, ενώ μαζί του ήταν και η μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες αμέλειας ανηλίκου.

Και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης

Την ομολογία του ίδιου του ανηλίκου έχουν πλέον οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές της Πάτρας στα χέρια τους, όπως δηλώνει στο tempo24.gr ο δικηγόρος του 15χρονου δράστη της δολοφονίας του 17χρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου χθες το βράδυ στο προαύλιο σχολείου της Κάτω Αχαίας.

Όπως τονίζει ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Τσόλκας, δεν προκύπτει θέμα bullying, χαρακτηρίζοντας μεμονωμένο το περιστατικό.

Μάλιστα τονίζει πως ο ανήλικος δράστης προσπαθεί να εξηγήσει τα όσα συνέβησαν συνδέοντάς τα με περιστατικό διαπληκτισμού που είχε συμβεί λίγο νωρίτερα με το θύμα.

Οπως επισημαίνει, ο 15χρονος ένιωσε εξευτελισμένος μετά τον μεταξύ τους καβγά, καθώς έφυγε από το σημείο ημίγυμνος, γιατί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το 17χρονο θύμα του είχε σκίσει την μπλούζα.

O δικηγόρος του 15χρονου δηλώνει ότι ο δράστης είναι συντεντριμμένος και χωρίς να έχει ακόμα συνειδητοποιήσει την πράξη του και ειδική παιδοψυχολόγος βρίσκεται δίπλα του και παρακολουθεί τον 15χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη, ζήτησε και πήρε ο 15χρονος δράστης του εγκλήματος στην Κάτω Αχαΐα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε μαζί με την 42χρονη μητέρα του σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, για την οποία ορίστηκε δικάσιμος για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και αφέθηκε ελεύθερη.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika