Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Έπεσε θύμα επίθεσης σε ταβέρνα επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Θύμα επίθεσης έπεσε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Βασιλακόπουλος: Τι δήλωσε για την επίθεση στην ταβέρνα

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε πριν από λίγη ώρα στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου και περιέγραψε το περιστατικό. Χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε: «Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας άλλος συνάδελφος όχι εγώ, τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο».

Ο ίδιος στο μεταξύ ανέφερε πως βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του. Στη συνέχεια ο καθηγητής πρόσθεσε: «Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, σκίζοντας μου και το πουκάμισο».

Ο καθηγητής τόνισε πως η παράκληση για έλεγχο των πιστοποιητικών έγινε με ευγένεια, ενώ τόνισε πως ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του ήταν εκείνοι που του επιτέθηκαν, ενώ έσκισαν το πουκάμισο και ενός συναδέλφού του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika