Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Τέτοιους δασκάλους και μαθητές θέλουμε: Eκαναν έκπληξη σε συμμαθητή τους για τα γενέθλιά του τραγουδώντας Νατάσα Θεοδωρίδου – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Αντί για το συνηθισμένο τραγούδι γενεθλίων, μια τάξη σε σχολείο των Καμινίων αποφάσισε να κάνει έκπληξη σε έναν μαθητή με έναν διαφορετικό τρόπο.

Αρκετοί μαθητές αλλά και καθηγητές μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι του και του τραγούδησαν ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια. Ο λόγος για το «Μια κόκκινη γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο επιλέχθηκε γιατί είναι το αγαπημένο του.

Η κίνηση αυτή οργανώθηκε από καθηγήτρια της τάξης και φυσικά τα παιδιά ακολούθησαν με ακόμα μεγαλύτερη προθυμία. Ο μαθητής συγκινήθηκε από την «καντάδα» των φίλων του στην περιοχή των Καμινίων.

@giorgos89barbag

τοπ πιο όμορφο όταν μαθητές κ δασκάλα κάνουν έκπληξη σε συμμαθητή τους δεν γνωρίζω τον λόγο αλλά είναι ότι πιο όμορφο!!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Giorgos89barb

Έκλεψε τη λάμψη από τη μητέρα της: Η κούκλα κόρη της Θεοδωρίδου, άβαφη, με μίνι & μπότες μαγνήτισε τα βλέμματα

Μια βραδινή έξοδο με την κόρη της έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η μεγαλύτερη κόρη της τραγουδίστριας η οποία έχει καλλιτεχνική φλέβα σαν τη μητέρα της αλλά σε διαφορετικό τομέα.

Μαμά και κόρη έκαναν μια βραδινή εμφάνιση με τη 29χρονη να εντυπωσιάζει με το πολύ cool βραδινό look της. Σχεδόν άβαφη, με τα μαλλιά της πολύ απλά ισιωμένα, η κόρη της Θεοδωρίδου έκανε τον απόλυτο στιλιστικό συνδυασμό. Επέλεξε ένα μίνι φόρεμα το οποίο ήταν σε χαλαρή γραμμή και εφαρμογή, και το συνδύασε με δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Αντί για τις over the knee μπότες, η νεαρή επέλεξε τις απλές δερμάτινες μπότες που είχαν χαλαρή εφαρμογή στη γάμπα της.

Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε ένα άψογο βραδινό look χωρίς καμία δόση υπερβολής και με έμφαση στην κομψότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οφείλουμε να μεγαλώσουμε αγόρια που θα σέβονται και θα εκτιμούν τις γυναίκες

Efi Nika

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Αυτό είναι το κοινό που έχουν όλα τα ευτυχισμένα παιδιά

Efi Nika