Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Τα παιδιά μου είναι ευτυχισμένα»: Μάνα έχει πάνω από 800 τατουάζ, είναι περήφανη κι απαντά στους κακοπροαίρετους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μία μητέρα που έχει πάνω από 800 τατουάζ στο σώμα της δέχεται, συνεχώς, επικριτικά σχόλια, αλλά επιμένει στην επιλογή της και κάνει συνεχώς νέα τατουάζ.

Δηλώνει πως της έχει απαγορευτεί ακόμα και η είσοδος σε σχολικές εκδηλώσεις των ανηλίκων ενώ τη χαρακτηρίζουν και «κακό γονέα».

Η Melissa Sloan, η οποία χαρακτηρίζεται ως η μητέρα με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία, έχει 800 σχέδια σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο. Κάθε εβδομάδα προσθέτει τρία νέα, μόνη της.

Έχει δει συχνά την ιστορία της να δημοσιεύεται, σε τοπικά και διεθνή μέσα, και τα σχόλια που λαμβάνει είναι αρκετά επικριτικά. Φτάνει στο σημείο να κρύβει τα τατουάζ της με μακιγιάζ για να μπορέσει να ηρεμήσει.

«Λαμβάνω σκληρά μηνύματα από troll κάθε μέρα. Με στεναχωρεί πολύ όταν μου λένε ότι δεν θα έπρεπε να έχω παιδιά ή ότι τα παιδιά μου θα το σκάσουν από το σπίτι όταν μεγαλώσουν» εξομολογήθηκε.

«Το bullying είναι πολύ σκληρό. Συμβαίνει και δια ζώσης, όταν πηγαίνω σούπερ μάρκετ ή στο τοπικό μπακάλικο για να πάρω φαγητό. Ο κόσμος με κοιτάζει επίμονα ή ψιθυρίζει» είπε.

Το να εμφανίζεται δημόσια είναι, συχνά, «πολύ δραματικό», δήλωσε, και σημείωσε πως προτιμά να μένει στο σπίτι της και αναλαμβάνει τα ψώνια ο σύντροφός της.

Παρότι, όπως ανέφερε, «δεν με νοιάζουν οι γνώμες των άλλων», η κριτική «επηρεάζει τη ζωή μου και προσπαθώ να μην βγαίνω έξω πολύ. Είμαι γονέας και τα παιδιά μου είναι ευτυχισμένα. Τα τατουάζ μου δεν το αλλάζουν».

Παραδέχθηκε πως οι επιλογές της έχουν μπει εμπόδιο ακόμα και στο να βρει δουλειά, αλλά δήλωσε ευτυχισμένη με την εμφάνισή της και θα συνεχίσει να προσθέτει νέα τατουάζ στη μεγάλη «συλλογή» της.

«Μου αρέσει να περνάω καλά, δεν είμαι βαρετή. Δεν θα σταματήσω ποτέ να κάνω τατουάζ, μέχρι το τέλος μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika