Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σύζυγος 44χρονης: Να εξηγήσει η επιτροπή στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σύζυγος 44χρονης: «Να εξηγήσει η επιτροπή στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της από θρόμβωση. 

Εκνευρισμός για την απόφαση τη Επιτροπής

Συναισθηματικά φορτισμένος και εκνευρισμένος από τη νέα απόφαση της επιτροπής να συστήνει στους κάτω των 60 ετών που είναι να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, να μην την πραγματοποιήσουν με Astrazeneca, παρουσιάστηκε ο Μανόλης Κρυοβρυσανάκης.

σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας στην Κρήτη. Η ίδια πριν από μερικές εβδομάδες έχασε την ζωή της από θρόμβωση. Αυτή προκλήθηκε από το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Σύζυγος 44χρονης: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους. Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, όσο ήταν στο νοσοκομείο του είχε ζητήσει να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφους, προκειμένου να μην γίνει παράδειγμα των αντιεμβολιαστών: «Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Ant1» και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea