Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει το σημείωμα στον Έλληνα και την 2 μηνών κορούλα του που σκοτώθηκαν στη Γερμανία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το συμβάν με τον μεθυσμένο οδηγό στο Τρίερ της Γερμανίας που σκότωσε πέντε ανθρώπους το απόγευμα της Τρίτης, έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου.

Λίγο μετά, ενημερωθήκαμε πως ανάμεσα στα θύματα βρισκόταν και ένας Έλληνας οδοντίατρος με την μόλις 2 μηνών κορούλα του.

«Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά …»

Συγγενείς του Έλληνα μπαμπά άφησαν αποχαιρετιστήριο μήνυμα σ΄ εκείνον και την κόρη του Βιργινία, που ραγίζει καρδιές.

«Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά να σε προσέχει εκεί ψηλά. Φύλαγε την μανούλα σου και τον αδερφούλη σου σαν άγγελος που έγινες», αναφέρει το συγκινητικό σημείωμα των συγκλονισμένων συγγενών του Γιώργου Κομπιλίρη και της κορούλας του, Βιργινίας.

«Ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας…»

Μια κάτοικος του Τρίερ, η 18χρονη Τζέσικα Μάγιερ, που γνώριζε καλά τον 45χρονο οδοντίατρο, μιλάει γι’ αυτόν με τα πιο συγκινητικά λόγια:

«Ήταν πολύ αγαπητός. Φρόντιζε να μη φοβούνται τα παιδιά στο ιατρείο του, εξηγώντας τους τι θα κάνει και πώς θα το κάνει. Όταν συναντούσε ασθενείς του στην πόλη, τους χαιρετούσε και τους ρώταγε πώς τα περνούν. Ο γιατρός ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας. Ήταν πολύ περήφανος όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Τον βλέπαμε να σπρώχνει στους δρόμους το καροτσάκι με το μωρό του. Η κορούλα του, η Βιργινία, γεννήθηκε πρόσφατα κι ο γιατρός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Γνώριζαν τον γιο του, ηλικίας ενάμιση έτους, τον είχα δει μια φορά».

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika