Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας: Έσωσα το παιδάκι μου από τον δάσκαλό της-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έσωσα το παιδάκι μου : Συγκλονίζει ο πατέρας μαθήτριας που κατήγγειλε τον 48χρονο δάσκαλο.

Ο πατέρας αποκάλυψε πώς χειρίστηκε το θέμα με την 11χρονη κόρη του μέχρι να καταγγείλει τον 48χρονο δάσκαλο. Η αντίδρασή του όταν είδε τα μηνύματα.

Με τη φωνή του να τρέμει ο πατέρας της 11χρονης μαθήτριας προσπαθεί να περιγράψει τη στιγμή που είδε τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο 48χρονος δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Αναβύσσου στο παιδί του.

“Τρελάθηκα. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με βοήθησαν κάποιοι φίλοι που το συζήτησα για να κρατήσω την ψυχραιμία μου” είπε ο πατέρας στην κάμερα του OPEN, αποκαλύπτοντας και τη συζήτηση που είχε με την κόρη του.

“Της είπα ότι πρέπει να έχω πλήρη γνώση των μηνυμάτων, να μου τα λέει όλα, κάθε φορά που στέλνει μήνυμα θέλω να το βλέπω. Και έγινε αυτό Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. Την Πέμπτη εκδηλώθηκε ο δάσκαλος. Άρχισε να το χοντραίνει” πρόσθεσε συγκλονισμένος ο γονέας.

“Πήρα τηλέφωνο το “Ανηλίκων” και μέσα σε 20 λεπτά με πήραν πίσω. Είχαν επικοινωνήσει με την ασφάλεια Σαρωνικού. Πήρα τη μικρή μου μαζί. Με το που διάβασαν τα μηνύματα ήταν πλέον πεπεισμένοι. Πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου” εξήγησε, πιστεύοντας ότι η άμεση αντίδρασή του έσωσε όχι μόνο το ίδιο του το παιδί αλλά και άλλα.

“Δεν θα γίνω εγώ σωτήρας του κόσμου. Εγώ έσωσα το παιδί μου και κατ’ επέκταση βοηθήθηκαν και άλλα παιδάκια. Ο άνθρωπος ήταν από τους καλύτερους δασκάλους και ήμουν πολύ χαρούμενος που είχαμε αυτόν τον δάσκαλο φέτος” σχολίασε.

Σε αργία ο 48χρονος δάσκαλος, πατέρας δύο παιδιών

Ο εκπαιδευτικός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών δημοτικού, τέθηκε σε αργία από τα καθήκοντά του μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης εις βάρος του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ενώ διώκεται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 48χρονος που αφέθηκε χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον ανακριτή, δεν θα μπορεί πλέον να πλησιάσει τα κορίτσια της Ε’ Δημοτικού σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων ούτε να επικοινωνεί μαζί τους.

Όπως υποστήριξε μέσω του συνηγόρου του, φαίνεται ότι μιλούσε με τουλάχιστον μια από τις μαθήτριες την οποία προσπαθούσε να τονώσει ψυχολογικά λόγω απογοήτευσης που είχε έπειτα από τον χωρισμό της με αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού 13 ετών και ενός 11χρονου κοριτσιού, τα οποία μάλιστα πήγαιναν στο ίδιο δημοτικό σχολείο με τα τρία ανήλικα θύματα.

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση για να εξακριβωθεί εάν η αρρωστημένη δράση του εκπαιδευτικού είχε περιοριστεί μόνο στις τρεις μαθήτριες ή εάν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και άλλα ανήλικα κορίτσια.

Περισσότερα στοιχεία ενδεχομένως να προκύψουν και από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη στο laptop και το κινητό τηλέφωνο του 48χρονου που βρίσκονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika