Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ NEWS

Συγκλονίζει ο αντιδήμαρχος Φαιστού: Κι εγώ δεν πίστευα στον κορονοϊό, αλλά κινδύνεψα να πεθάνω-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης, συγκαταλεγόταν στους αρνητές μάσκας ωστόσο μετά την περιπέτειά του στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα.

Την προσωπική του εμπειρία που τον έκανε από αρνητής του κορονοϊού να αλλάξει γνώμη και να στέλνει μηνύματα για την χρήση της μάσκας περιέγραψε στο MEGA, ο αντιδήμαρχος Φαιστού, ο οποίος νόσησε 40 ημέρες με τον ιό.

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης, συγκαταλεγόταν στους αρνητές μάσκας ωστόσο μετά την περιπέτειά του στέλνει ένα διαφορετικό μήνυμα.

“Κι εγώ στην αρχή ελεγα υπάρχει, δεν υπάρχει; Μια απλή γρίπη είναι. Μπορεί και και γι αυτό να τιμωρήθηκα” είπε αρχικά ο Γιάννης Φασομυτάκης. Όπως είπε, “μου άφησε προβληματάκι ο ιός. Έχω μια ουλή στο δεξιό λοβό και θα κάνει καιρό να κλείσει. Αυτή ειναι η τιμωρία μου γιατί έλεγα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα”.

Απευθυνόμενος, δε, στους γονείς είπε “όταν θα πεις στο παιδί σου δεν θα βάλεις μάσκα και κολλήσουν η γιαγικά και ο παππούς και πεθάνουν δεν θα έχεις τύψεις μετά; Πρέπει να το περάσεις για να μάθεις;”.

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο. “Κινδύνεψα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά”, είπε ο ίδιος.

“Δεν είναι δυνατόν να μην φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους”, κατέληξε ο κ. Φασομυτάκης.

 

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Efi Nika

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika