Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονιστικό: Εγκαταλελειμμένος σκύλος κουβαλάει άδειο μπολ από πόρτα σε πόρτα ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον ταΐσει – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα συγκλονιστικό θέαμα συνάντησαν εθελοντές σε γειτονιά της Αμερικής, όπου ένας σκύλος τριγυρίζει με ένα μπολ στο στόμα, ζητώντας φαγητό.

Το «American Strays Project» είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από την «World Animal Awareness Society (WA2S)» που εστιάζει στην ευαισθητοποίηση για τα άστεγα κατοικίδια.

Ενώ έψαχναν για αυτό το πρόγραμμα, οι εθελοντές συνάντησαν ένα απίστευτα συγκλονιστικό θέαμα σε μια άθλια γειτονιά του Ντιτρόιτ.

Δείτε το βίντεο στο οποίο ο σκύλος έχει το μπολ στο στόμα του

Σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε τους εθελοντές να ακολουθούν έναν άστεγο σκύλο που μετακινείται από σπίτι σε σπίτι με ένα άδειο μπολ στο στόμα. Ο σκύλος διασχίζει την αγκαθωτή υπερανάπτυξη με την ελπίδα να βρει κάποιον που θα τον ταΐσει.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία ελπίδα γι ‘αυτόν, καθώς η περιοχή είναι απλώς ένα τεράστιο κομμάτι ερημιάς που έχει εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους.

Οι εθελοντές στοιχειώθηκαν βλέποντας τον πεινασμένο σκύλο να τριγυρίζει με το πιο θλιμμένο πρόσωπο. Ακολούθησαν τον σκύλο μέχρι περίπου 5 σπίτια, πριν τελικά γεμίσουν το μπολ του με φαγητό και του δώσουν αρκετό νερό να πιει. Αργότερα, οι εθελοντές φρόντισαν επίσης να φροντίσουν τα άστεγα ζώα στην έρημη γειτονιά.

Πολλοί υποθέτουν ότι τα άστεγα κατοικίδια είτε καταφέρνουν να αναζητήσουν τροφή είτε κάποιος τα ταΐζει πάντα. Αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι βρίσκονται σε μια διαρκή κατάσταση αγωνίας λόγω της αβεβαιότητας γύρω από το επόμενο γεύμα τους.

Ελπίζουμε αυτό το εντυπωσιακό βίντεο να παρακινήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να προσέχουν τα άστεγα σκυλιά στη γειτονιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika