Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλόνισε ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ στην κηδεία: Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Ο γιος του συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Σήμερα το μεσημέρι, Κυριακή 11 Απριλίου, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου, στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, στο Καλλίφυτο Δράμας.

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Το τελευταίο «αντίο»

Στην κηδεία του αστυνομικού ρεπόρτερ, τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, η αδερφή του κι ο 20χρονος γιος του Δημήτρης, που συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε, λέγοντας: «Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, την ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του, αν μπορούσε».

 Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ

Η κηδεία του δημοσιογράφου έγινε σε κλίμα οδύνης. Όταν η σορός του βγήκε από το παρεκκλήσι για να οδηγηθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε να ακουστεί το γνωστό ζεϊμπέκικο «Το Βουνό», συγκινώντας με αυτόν το τρόπο όσους παρευρίσκονταν εκεί.

 Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ

Η κηδεία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους είπαν, η μητέρα του, η σύζυγος και ο γιός του, αλλά και η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία, μαζί με στενούς συγγενείς και φίλους. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου.

 Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ

 Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ

Στον τηλεοπτικό σταθμό Open, εμφανίστηκε θείος του δημοσιογράφου, όπου εμφανώς συντετριμμένος δήλωσε: «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος»

 Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ

 Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ

Πηγή φωτογραφιών: ergasia-press.gr, eurokinissi.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika