Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινεί το διαδίκτυο: 10χρονος με σοβαρά εγκαύματα φτιάχνει γλυκά για να πληρώσει τις επεμβάσεις του μόνος του – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας 10χρονος ζαχαροπλάστης, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα, φτιάχνει και πουλάει γλυκά, για να πληρώσει μόνος του τις επεμβάσεις.

Ειδικότερα, πριν από 4 χρόνια, ο Joaquín Nahuel είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όταν μαζί με τον αδερφό του έριξαν οινόπνευμα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, με αποτέλεσμα να αποκομίσουν πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο Joaquin, ο οποίος καήκε στο 25% του δέρματός του, στα χέρια, τον λαιμό και το πρόσωπο και αμέσως μετά, ξεκίνησε ο Γολγοθάς της αποκατάστασης, η οποία εκτός της ταλαιπωρίας, είχε και υψηλό κόστος.

Μετά την επούλωση, ο το μικρό αγόρι έπρεπε να κάνει ακόμα τέσσερις επεμβάσεις, για την ανάπλαση του δέρματος στο πρόσωπό του, οι οποίες ήταν δύσκολο να καλυφθούν οικονομικά από την οικογένειά του.

Ο 10χρονος ζαχαροπλάστης πληρώνει μόνο του τις επεμβάσεις

Για το λόγο αυτό, το αγόρι αποφάσισε να συγκεντρώσει ο ίδιος τα χρήματα που χρειαζόταν και ξεκίνησε να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και να τα πουλάει, μέχρι να έρθει η στιγμή να κάνει τις πολυπόθητες επεμβάσεις.

«Ήταν τα γενέθλια της μαμάς μας και παίζαμε με τον αδερφό μου, όταν κάναμε κάτι πολύ επικίνδυνο και πήραμε και οι δύο φωτιά», υπογράμμισε ο μικρός.

Ευτυχώς, ο παππούς του τού είχε μάθει πώς να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και έτσι αποφάσισε να βγάλει χρήματα μ’ αυτόν τον τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika