Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκινεί γνωστή δημοσιογράφος που πέρασε κορονοϊό: Στη Θεσσαλονίκη είναι παντού – "Έφυγε" ο πατέρας μου χωρίς να τον αποχαιρετήσω

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τι δήλωσε η δημοσιογράφος που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό για την πανδημία στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Σοφία Ιορδανίου για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, την απώλεια του πατέρα της που δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει καθώς νοσηλευόταν και την εικόνα της πανδημίας στην Θεσσαλονίκη για την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ιός είναι παντού στην πόλη.

Μιλώντας στο για την περιπέτειά της στο MEGA η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε πως “δεν το πίστευα. Στην αρχή νόμιζα ότι θα το περάσω ελαφρά, αλλά γυρνούσε σε πνευμονία γρήγορα όσο και αν πρόσεχα και έπαιρνα μέτρα και με ανάγκασε να μπω στο νοσοκομείο το βράδυ της 18ης Νοεμβρίου”.

“Τώρα είμαι καλύτερα. Νοσηλεύτηκα κι εγώ σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες στο ΑΧΕΠΑ για μια βδομάδα. Ήμουν θεωρητικά από τους τυχερούς που κατάφεραν να βγουν και αναρρώνω σε απομόνωση στο σπίτι ακόμα. Διότι είναι παντελώς άγνωστος αυτός ο ιός και το τι αφήνει στον καθένα από εμάς ξεχωριστά ή το πώς τον μεταχειρίζεται τον καθένα από εμάς”, είπε η κ. Ιορδανίδου για την κατάσταση της υγείας της.

“Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον πατέρα μου”

“Στο νοσοκομείο, στις πρώτες εξετάσεις που έκανα, στο πρώτο 2ωρο που ήμουν στο ΑΧΕΠΑ, μου τηλεφώνησαν από το Παπανικολάου ότι κατέληξε ο πατέρας μου. Οπότε ήταν όλο μαζί ένα εφιαλτικό σενάριο. Δεν μπορούσε ούτε να αντιδράσω. ‘Ημουν με πνευμονία πια και σε λίγες ώρες μέσα τον κήδεψαν. Δεν πρόλαβα ούτε να τον αποχαιρετήσω“, ανέφερε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Παράλληλα η κ. Ιορδανίδου μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με την έξαρση της πανδημίας τονίζοντας πως πλέον ο ιός είναι παντού.

“Ήταν πάρα πολύ σκληρή εβδομάδα, ανέτρεψε τα πάντα. Νομίζω ότι το βασικό στοιχείο είναι ότι τέτοιου είδους ανατροπές μας βρίσκουν τελείως απροετοίμαστους και ως κοινωνίες και ως άτομα προσωπικά. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Στο πρώτο κύμα δεν το συζητώ, λέγαμε αν ξέρει κανένας κάποιον που να κόλλησε. Στο δεύτερο κύμα όλοι ήμασταν γνωστοί και ούτε καν ρωτούν στη Θεσσαλονίκη που το κόλλησες. Πλέον είναι παντού“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον κορονοϊό”

“Είναι πολύ σκληρό. Δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι. Δεν είναι κάτι γνωστό σε εμάς. Εγώ είμαι γερός οργανισμός και πάντα όταν είχα κάτι, ήξερα με μεγάλη ασφάλεια τι θα κάνω. Αυτή τη φορά δεν μπορώ να πω τίποτα. Διότι μου ξέφυγε ο οργανισμός μου. Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι μου συμβαίνει, δεν μπορείς να τα βάλεις με αυτό τον ιό για να το πω απλά. Δεν είναι κάτι που το ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι γιατροί που πάνε ανά περιστατικό, ψάχνοντας. Δεν είναι κάτι που μπορείς να πεις ‘αφού αντέδρασε έτσι σε 10, θα αντιδράσει το ίδιο και στους άλλους ανθρώπους'”.

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξή της για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

ΠΗΓΗ: www.thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika