Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Στο σχολείο την έλεγαν «αγελάδα» και «ζέβρα». Σήμερα πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και δείχνει τις υπέροχες ατέλειες της!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Στο σχολείο την έλεγαν «αγελάδα» και «ζέβρα». Σήμερα πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες και δείχνει τις υπέροχες ατέλειες της.

Η Γουίνι Χάρλοου είναι η βασίλισσα της πασαρέλας εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου το 2014. Η Γουίνι γεννήθηκε στο Τορόντο στις 27 Ιουλίου του 1994. Μαζί με τις 2 αδελφές της μεγάλωσαν σε μονογονεϊκή οικογένεια.

REUTERS

Διαγνώστηκε με λεύκη στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων, και λόγω των λευκών κηλίδων στο δέρμα της, τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν και την φώναζαν «αγελάδα» και «ζέβρα».

SPLASH

Αυτό το μαρτύριο την οδήγησε να αλλάξει σχολείο πολλές φορές, ενώ έφτασε να σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία. Κάποια στιγμή, η νεαρή εγκατέλειψε το σχολείο και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ήρθε τυχαία, όταν την ανακάλυψε στο Instagram η Τάιρα Μπανκς, και της πρότεινε να λάβει μέρος στο Next Top Model της Αμερικής.

SPLASH

Αν και κάποια στιγμή η Γουίνι εγκατέλειψε το σόου, είχε ήδη πάρει τη δημοσιότητα που χρειαζόταν. Η Τάιρα είχε πει μιλώντας για εκείνη: «Το δέρμα της σπάει τους φραγμούς του τι θεωρείται όμορφο».

Πριν από λίγες ώρες, η Γουΐνι έδειξε ξανά τις ατέλειές της με περηφάνια, στη φωτογράφηση που έκανε για τον Tommy Hilfiger στο Ντουμπάι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr  ,  thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika