Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σταμάτησε να κάνει δουλειές στο σπίτι, αφού ο άντρας της δεν τις εκτιμούσε, μετά από μέρες το σπίτι ήταν κάπως… έτσι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μητέρα σταμάτησε να κάνει δουλειές στο σπίτι αφού ο άντρας της θεωρούσε ότι «δεν προσφέρει».

Μια γυναίκα που εκδικήθηκε δημοσίως τον σύζυγό της αφού ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε τίποτα μέσα στο σπίτι, έγινε viral στο TikTok μετά την ανάρτησή της.

Η Lindsay Donnelly πήγε στο TikTok για να δείξει την απάντησή της στο σχόλιο του συζύγου της ότι δεν έκανε τίποτα στο σπίτι.

Για δύο ημέρες, στην πραγματικότητα δεν έκανε τίποτα – άφησε τα πιάτα και τα ρούχα να συσσωρευτούν και τα σκουπίδια να μείνουν στα πατώματα και τους πάγκους.

Βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok δείχνοντας το σπίτι της στην κυριολεξία «βομβαρδισμένο» από άπλυτα παρατημένα πιάτα, ποτήρια και μπιμπερό αριστερά και δεξιά, ρούχα πεταμένα σε αρκετά δωμάτια του σπιτιού, παπούτσια, παιχνίδια και πετσέτες στο πάτωμα και τον νιπτήρα του μπάνιου.

@lindsaydonnelly2

Then I left town for a girls trip… #marriagehumor

♬ Karma (feat. Ice Spice) – Taylor Swift

Η Donnelly έμεινε σταθερή στην απόφασή της έως ότου ο σύζυγός της παραδέχτηκε το λάθος του.

Έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιό του αφού είδε πόσο κάνει πραγματικά η γυναίκα του.

«Αυτό συνέβη και σε μένα. Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου χθες», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok στην ανάρτηση.

Ένας άλλος είπε: «Μου ραγίζει η καρδιά, οι όμορφες δυνατές γυναίκες αντιμετωπίζονται τόσο άσχημα».

Η Donnelly επέστρεψε στο TikTok με τον σύζυγό της δίπλα της, εξηγώντας ότι ζήτησε συγγνώμη για την προσβολή του. Στην επόμενη ανάρτηση, η Donnelly λέει στον σύζυγό της για το αρχικό video στο TikTok που έγινε viral.

Γύρισε προς το μέρος του και του είπε: «Ξέρεις πώς μου είπες κάτι που με έκανε να νιώσω κάπως. Είπες ότι δεν έκανα τίποτα στο σπίτι, ότι δεν καθάριζα.

Και έτσι δεν έκανα τίποτα για δύο μέρες, μόνο και μόνο για να σου δείξω τι συμβαίνει όταν όντως δεν κάνω τίποτα. Το παρακολούθησαν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά

Efi Nika

Σοκ στην παραλία της Αγίας Μαρίνας: 55χρονος έκανε βουτιά και μετά από λίγο επέπλεε νεκρός, ούρλιαζαν οι λουόμενοι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika