Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκ στον Κολωνό για τον θάνατο της 18χρονης… έπεσε από τον 8ο όροφο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 pol5.jpg

Σοκ στον Κολωνό για τον θάνατο της 18χρονης

Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού που μένει με την οικογένειά της

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης μια 18χρονη κοπέλα, όταν βρέθηκε στο κενό από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας στον Κολωνό.
Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού που μένει με την οικογένειά της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, αλλά ήταν αργά.

Έρευνες για τις συνθήκες που η κοπέλα βρέθηκε στο κενό διεξάγει η αστυνομία.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια θανάτου της κοπέλας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά – Ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει για χρέη πριν απο 7 χρόνια

Σοκαρισμένη η γειτονιά της 18χρονης κοπέλας που έπεσε από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας της στον Κολωνό! Μία συγκλονιστική διάσταση της υπόθεσης είναι πως πριν από επτά χρόνια, ο πατέρας της κοπέλας είχε αυτοκτονήσει. Ο άντρας είχε αποφασίσει να θέσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, πνιγμένος από τα χρέη.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν η κόρη του αποφάσισε να ακολουθήσει την τύχη του πατέρα της, ή αν πρόκειται για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει προς το παρόν καταλήξει σε συμπέρασμα.

Η άτυχη κοπέλα έμενε με τον μεγαλύτερο αδερφό της στην οδό Γερακίου στον Κολωνό, στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας. Η 18χρονη είχε δώσει πανελλαδικές εξετάσεις τον περασμένο Ιούνιο και περάσει στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ ο 25χρονος αδερφός είναι τελειόφοιτος της Νομικής.

«Γλυκύτατο κοριτσάκι, και η μητέρα και ο αδερφός της, αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι», λέει ένας γείτονας.

www.protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika