Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έστειλαν στο χειρουργείο 70χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση για τη μουσική – Του επιτέθηκαν 10 άτομα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας 70χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση από δέκα άτομα όταν τους έκανε παρατήρηση να μειώσουν την ένταση της μουσικής – Τον χτύπησαν και τον πέταξαν στο έδαφος.

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 70χρονος άνδρας και αναμένεται να χειρουργηθεί, μετά την επίθεση που δέχθηκε από δέκα περίπου άτομα όταν τους έκανε παρατήρηση να μειώσουν την ένταση της μουσικής σε γλέντι που γινόταν σε διπλανό σπίτι στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Tempo 24, το σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε στην οδό Αρακύνθου, στην Πάτρα, κοντά στο Πειραματικό Λύκειο του Λάγγουρα, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο άνδρας μη ακούγοντας την σύζυγό του που του ζήτησε να τους μιλήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους κατέβηκε στην είσοδο και ζήτησε από τα άτομα που γλεντούσαν από το πρωί στο διπλανό σπίτι να μειώσουν την ένταση της μουσικής.

Αρχισαν να τον χτυπούν και τον πέταξαν στο έδαφος

Τότε δέχθηκε αναίτια επίθεση. Αρχισαν να τον χτυπούν και τον πέταξαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί και με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Αμέσως η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε επιχείρηση για να εντοπίσει τον άνδρα που φέρεται πως χτύπησε και τραυμάτισε τον κάτοικο στην οδό Αρακύνθου οι οποίες και συνεχίζονται.

Ο 70χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο ισχίο και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, ωστόσο, επειδή αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, πρέπει να ολοκληρωθεί η φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται πριν μπει στο χειρουργείο. Κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διήμερο.

 

Tempo24

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

M M

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika