Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σκότωσε τον φίλο του γιατί «σκούντηξε» στο Facebook την κοπέλα του!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Egklima-Skountigma-570

 

Σκότωσε τον φίλο του γιατί «σκούντηξε» στο Facebook την κοπέλα του!

Με όλη την τρέλα που συνεχίζεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι να απορεί κανείς πως οι άνθρωποι έχουν διατηρήσει και το τελευταίο κομμάτι της λογικής που τους έχει απομείνει. Ή μάλλον δεν το έχουν διατηρήσει αν κρίνει κανείς από το έγκλημα που έγινε με αφορμή το Facebook.

Έχουμε όλοι ακούσει για τα προβλήματα στις σχέσεις που προκαλούν πολλές φορές τα social media, αλλά αυτός ο άνθρωπος έδωσε ένα εντελώς καινούριο  νόημα στη λέξη “ζήλια”.

Ο Σκοτ Χάμφρει θα περάσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες της ζωής του στη φυλακή για τη δολοφονία του φίλου του, επειδή «έσπρωξε» την κοπέλα του στο Facebook.

Ο 27χρονος δράστης χτύπησε τον 29χρονο φίλο του, Ρίτσαρντ Ροβέτο, μέχρι θανάτου σε ένα ταξί στο δρόμο της επιστροφής από νυχτερινή τους διασκέδαση.

Το «σκούντηγμα» στο Facebook χρησιμοποιείται ως ένας τρόπος για να τραβήξει την προσοχή κάποιου και μπορεί πολλές φορές να θεωρηθεί ως ένας διακριτικός τρόπος για φλερτ.

Ο Χάμφρει φέρεται να χτύπησε τον Ροβέτο και να του επέφερε το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι χτυπώντας τον με δύναμη στην άσφαλτο. Το θύμα λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Ο Χάμφρει αμέσως μετά εγκατέλειψε τη σκηνή του εγκλήματος, αλλά αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία και παραδέχθηκε την ανθρωποκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea