Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Θρήνος συγκλονίζει ο θάνατος του 11χρονου Ραφαήλ από σπάνιο μικρόβιο!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Θρήνος συγκλονίζει ο θάνατος του 11χρονου Ραφαήλ από σπάνιο μικρόβιο!!!

Σε πένθος έχει βυθιστεί το Ηράκλειο για τον χαμό του 11χρονου Ραφαήλ …

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του 11χρονου Ραφαήλ, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία του νησιού από το θάνατο του μικρού αγοριού, που παρά τη γενναία μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή τα τελευταία δύο χρόνια, τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Το αγόρι έχασε τη μάχη για τη ζωή λόγω ενός μικροβίου. Ο 11χρονος είχε διαγνωσθεί από το Δεκέμβριο του 2014 με ένα σπάνιο μικρόβιο, (Bartonella Quintana) το οποίο προσέβαλε τον εγκέφαλο του.

Ο μικρός τα τελευταία δύο χρόνια πάλευε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που του παρουσιάστηκε, έχοντας πάντα δίπλα του τους γονείς του, συγγενείς, αλλά και τους δασκάλους και συμμαθητές του.

Τελικά όμως ο 11χρονος δεν τα κατάφερε, λόγω σοβαρών επιπλοκών, που υπέστη ο οργανισμός του.

Η περίπτωση του μικρού μαθητή είχε συγκινήσει και ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία η οποία, είχε προσπαθήσει να στηρίξει την οικογένεια στην πολυδάπανη νοσηλεία του παιδιού. Μάλιστα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Δ. Θεοτοκόπουλος” είχε απευθύνει έκκληση για την συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου ο μικρός Ραφαήλ να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Το τελευταίο αντίο λένε ,σήμερα, στον 11χρονο Ραφαήλ που έφυγε τόσο ξαφνικά… Στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ,στο Κεραμούτσι, στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

cretalive.gr ,cretapost.gr ,madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika