Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει ο παππούς του μικρού Φοίβου: Το παιδί μίλησε μετά από μία ώρα. Τι λέει η γιαγιά του Φοίβου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4xronosfoibos_

Συγκλονίζει ο παππούς του μικρού Φοίβου: Το παιδί μίλησε μετά από μία ώρα. Τι λέει η γιαγιά του Φοίβου

«Μετά από 18 μέρες αγωνίας ήρθε η ανακούφιση», λέει ο παππούς του 4χρονου Φοίβου και περιγράφει τις πρώτες στιγμές μετά τον εντοπισμό του εγγονού του.

«Το παιδί μίλησε μετά

Συγκλονίζουν τα λεγόμενα της γιαγιάς του μικρού Φοίβου, που είπε ότι τρελάθηκε από τη χαρά της όταν είδε τον εγγονό της, ο οποίος ήταν πολύ φοβισμένος και πολύ ταλαιπωρημένος

“Τρελάθηκα από τη χαρά μου” λέει η γιαγιά του μικρού Φοίβου, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, περιγράφοντας τη σκηνή που ξαναβρήκε τον εγγονό της. “΄Το παιδί είναι φοβισμένο πολύ, ταλαιπωρημένο πολύ. Πιστεύω θα γίνει καλά σύντομα”.

Η ταλαιπωρία του μικρού παιδιού είναι εμφανής από τα λεγόμενα της γιαγιάς, ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί το γεγονός ότι: “Το παιδί δεν αναγνώριζε ούτε τον αδελφό του”.

“Θα κάνω κουράγιο πρέπει να συνεχίσει η ζωή μετά το χαμό της Λελας μου έχω δυο εγγόνια να μεγαλώσω ευτυχώς που βρέθηκε ο Φοίβος

Με δάκρυα στα μάτια η γιαγιά του Φοίβου στο πλευρό του όπως και ο παππούς αλλά και ο αδελφός της αδικοχαμένης Λελας. Η γιαγιά είναι μαζί του στο δωμάτιο του νοσοκομείου και κλαίει με δάκρυα χαράς που τον έχει και πάλι κοντά της. “Πήγα στον άλλο κόσμο και γύρισα δυο φορές μια που έχασα την κόρη μου με τόσο φρικτό τρόπο μια που ψάχναμε το Φοιβακο μου. Το βρήκαμε το παιδί μας μας βοήθησε ο Θεός τώρα έχουμε αγώνα να είμαστε κοντά και στα δυο εγγόνια μας. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Φοίβου έκλαιγε από τη χαρά του φώναζε θέλω τον αδελφό μου πηγαίνετε με στον αδελφό μου”, καταλήγει μιλώντας στο protothema.gr.

από μία ώρα», δηλώνει φανερά συγκινημένος και αποκαλύπτει πως έφτασε πρώτος στο σημείο, αλλά φρόντισε να παραμείνει κρυμμένος, για να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κλοντ Λέσι.

Ο κ. Λάμπης Μαυρομάτης, μιλώντας στο Mega, είπε ότι ο 4χρονος εγγονός του βρίσκεται στο νοσοκομείο και παρακολουθείται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

«Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης Λέλας και μητέρας του μικρού Φοίβου.

 

Δείτε!!!

Πώς εντόπισαν οι Αρχές τον συζυγοκτόνο με τον Φοίβο

Βρέθηκε και συνελήφθη ο συζυγοκτόνος Λέσι με τον τετράχρονο Φοίβο

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Efi Nika

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika